AKU MASUK LAGI:-(

aku diberikan mandat lagi oleh pegawai debat UKM (En. Hasrul HAshim) tuk join debat perpaduan plak….

team aku masih gak same,cume anis n black kene tukar ngan abg kerel(larella) n panglima(pangrati)

huhuhuhuhuhu….

tp x pe,best jugak ngan diorng nie…….

team 1 lagi byk bdak2 1st year yg bgs2 n aku caye diorg mmp lakukan sesuatu……nntkan kemunculan diorg ek!!!!!sesuatu akan dilakukan oleh mereka….

sakng nie tgh reaht jap so blhlah blaja wat blog aku yg ‘laha’ nie….nnt de mase aku blaja lagi cmne nak wat blog yg best….tp cm rase x perlu jer,sbb yg penting isi blog bkn gmbr2 tepi tue!!!!!!!!

so njoy kay(”,)

HUUHUHUHU……

hmmm…….baru  nak blaja tulis2 blog nie…sorilah kalo mcm celake jer kan!!!!!!!!!!tp ape2 pun hanya tuk suke jer…..

hope korg akan njoy bnd2 yang aku tulis nie……

nie testing power lagi,so x de bnd yang aku nak masukkan dalam blog nie!!!!!!

Hello world!

Welcome to WordPress.com. This is your first post. Edit or delete it and start blogging!