bile ada kat umah!!!!!!

aku pun dah sampai kat umah……tp x sempat nak balik aritu,dah dapat kol dari umah….mak aku kene tahan masuk wad plak….

de masalh jantung kot….aku pun x phm ape mak aku bgtau,sbb die pun x paham….baru nak pergi hospital arini,mak aku dah balik abang aku bawa die balik….so x sempatlah nak tanya doktor ke!!!!!!

 tp x pe,nasib bek dah boleh balik,kalo x bapak riso giler aku…x tau nak wat pe.so bila mak aku dah balik nie,senanglah hati skit2 nak gi berjalan ke,nak gi merayau ke,o nak wat pape….huhuhuhu

tp yang pasti skang nie pun aku masih lagi kepenatan yang amat sangat dek krana debat2 yang aku masuk tanpa rehat sejak start cuti aritu……tp kalo gi jlan2 skang pun x bape nak best,sbb aku kekurangan fulusssssssssss(akhir sem) x de duit sndri…

3 Respons

  1. haha…cube ah buat bende lain selain debat

  2. aku doakan semoga mak ko cpt sembuh n sehat selalu…sekurang2nye..ko beruntung dpt jumpe mak ko dgn kerap…

  3. takda fulus? Takpe saya belanja nak? 🙂

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: