bosannnyer…..

aku duduk kat umah dah lebih seminggu,tapi memang membosankan betul…..pagi2 raya nie pun aku juz melepak umah jiran aku jelah….pastu tibe2 waktu tghari,bpak aku plak ajak gi kg mak aku scara tibe2…..kene jd driver(”,).mak aku dah lah lame giler x blk kg,so hajat die nak jmp adik die kat kg tue(pak ngah aku) tapi yg menyedihkan pak ngah aku tue dah mninggal 2 tahun lebih dah,so aku tgk mak aku nangislah td……

bile dah smpai umah nie,bpak letih giler drive,pegi ngan blk lebh kurang 6 jam duk jer kat dlam keta tue!!!!!!!!!

nsib bek berbekalkan tnga muda(huhuhu) aku nie, x delah letih sgtkan!!!!tp nek ngantuk jgklah mate nie dengan perjalanan yg sntiase hujan jer,lglah aku pun nak tido jer rasenyer…..

tp dek krana memikirkan aku bawa nyawa mak n ayah aku,so aku x lehlah nak letih sgtkan!!!!!!(chaiyok2X)…….

de lg 1 bnd skang nie yg aku risaukan,RESULT aku nie!!!!!!!!alangkah beknye result aku tue sperti kjayaan debat2 aku spanjang cuti nie(INSYAALAH)…..dan yg lagi best,kalo result n kjyaan debat akan berterusan shigga habis aku blaja kat ukm nie,bersyukur sgt2….
yg plg penting raye tahun nie,ala2 kadar jer,……

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: