RESULT EXAM…..

hmmm…nie yg mlas nak bgtau kat org….sbb result aku mmg truk……cm x berubah jer pape,wlaupun nek o.o6 tp cgpa jatuh 0.01….arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr,tnsionyyer aku……………..apelah yg aku nak wat ek ngan cara blaja aku???dah mcm2 aku cube,tp cm x berjaya stakat nie…..kjyaan blaja aku x sperti ape yg aku wat dlm dbat nmpknyer……haruslah nnt kene bebel ngan en h!!!!!!!!!!!!!!maafkan saye yer pada yg bace blog nie,sbb result x bgus!!!!!!!

NATIONAL TREASURE 2

hmmmm….citer nie best gaklah….nyk giler aksi2 mnarik yg dibawa dlam citer nie….mmg best tul bile tgk cara diorg slesaikan satu2 mslah atau petunjuk yg diorg dpat…mcm2 idea yg diorg gune….disamping gune tknologi yg cggih2 nie dpat slesaikan mslah.x ckup ngan tue, ade gak elemen2 lwak yg diletakkan dlm citer nie yg mmpu tuk buat ssiapa saje tergelak menonton citer nie….tp dlm pade tue,de bnd lain yg klakar and menjadi kenangan aku n wani kat dlam panggung tue…

citernye bgini…aku n wani plih sit paling blakang….konon2nyer…..nak tgk dari tmpt yg pling tggi…sbb pade kebiasaannyer,sit2 dlm pggung wyg akan memang sntiase meninggi…tp x sangka plak kat KOTA MAS nie,sit 3 yg blkang same tggi(pada satu paras)so aku n wani yg agak2 kecil nie skit kpla duk jenguk2 ke skrin sbb kitorg rndah…hahahhaha..so tibe2 idea giler wani sampai,die ajak aku duk atas palang tangan yg mmg ade kat tepi sit tue…die kate best n clear nak tgk citer tue….aku mule2 segan gak nak duk kat atas tue,sbb de brother yg sebaris ngan kitorang dah mule gelak2 tgk pe yg kitorg wat…tp dengan penoh knfiden aku trus gak join dak wani smate2  nak tgk citer tue ngan slesa..yg lagi bestnyer plak pastu,bile brother yg sbaris ngan kitorg tue join gak duk cm2….(duk atas palang tangan)

 tp tuk sume org….mmg best tgk national treasure tue…aku sarankan korg tgk yer….