GoOd ByE 20o7, WelCoME 2oo8

Sewaktu aku sedang menulis blog ni dalam pukul 11 lebih,lebih kurang 1 jam saja lagi sebelum nak masuk 31 aribulan 12. Jadi tinggal lebih kurang 1 hari lagi sebelum kita akan melangkah masuk ke tahun 2008. Dalam kita mengira detik2 waktu ni, pelbagai perkara yang wajib dan harus terlintas difikiran semua dan setiap dari kita.pelbagai kenangan yang pasti menjadi igauan serta cenderahati untuk hidup kita ini.

kenanangan yang akan sentiasa menjdai kenangan apabila berjaya dalam debat diraja dan yang paling manis dinobatkan sebagai pendebat terbaik pertandinangan akhir….bestnya,boleh jadi tak tidur 1 hari…hahahaha…pastu best juga bila setiap kali masuk debat tak pernah kurang dari semi finalis…harap2 semua ni akan berterusan(INsayaallah).yang lain2 pun best juga,bila semua benda berjaya aku lakukan dengan baik…hmm tu sajalah antara2 benda2 yang menarik sepanjang tahun 2007 ni…(”,)

so bila ada suka,mesti ada duka juga betul tak???so benda yang paling tak best mestilah berkaitan denagn result aku!!!!!!!!!!!hahahaha…dua sem dalam 2007 ni memang tak best betul bila tengok kat result aku ni.tapi apa boleh buatkan!!!!!REDHA SAJA…hahahaha..benda lain pula adalah hidup aku yang memang sentiasa kesunyian dan keseorangan…hahahaha(tibe2 meluahkan perasaan)susah betul nak dapat makwe ni kan!!!!!!hahahaha…tapi tak apa,aku berpegang kepada apa yang mak aku selalu cakap,belajar jangan nak fikir pasal makwe dulu….(baguslah mak aku)dengan tu aku taklah membazir duit sangat(bukan bermaksud perempuan adalah penghabis duit)hahahaha…jangan marah kepada yang membaca blog ni.

so apa yang paling penting untuk 2008 ni semoga aku berjaya dalam hidup aku,expecially result lepas tu dalam debat & yang terakhir sekali dalam usaha aku untuk bertemu jodoh orang yang bakal menjadi jodoh aku!!!!!!!hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: