bile ada kat umah!!!!!!

aku pun dah sampai kat umah……tp x sempat nak balik aritu,dah dapat kol dari umah….mak aku kene tahan masuk wad plak….

de masalh jantung kot….aku pun x phm ape mak aku bgtau,sbb die pun x paham….baru nak pergi hospital arini,mak aku dah balik abang aku bawa die balik….so x sempatlah nak tanya doktor ke!!!!!!

 tp x pe,nasib bek dah boleh balik,kalo x bapak riso giler aku…x tau nak wat pe.so bila mak aku dah balik nie,senanglah hati skit2 nak gi berjalan ke,nak gi merayau ke,o nak wat pape….huhuhuhu

tp yang pasti skang nie pun aku masih lagi kepenatan yang amat sangat dek krana debat2 yang aku masuk tanpa rehat sejak start cuti aritu……tp kalo gi jlan2 skang pun x bape nak best,sbb aku kekurangan fulusssssssssss(akhir sem) x de duit sndri…

rezeki lagi…..

alhamdullilah pada debat perpaduan nie aku dpat naib johan……kalah ngan UiTM abang2 aku dalam arena debat nie…

tapi x pelah,sekurang-kurangnyer dapat ke pentas final selepas debat di raja yang yang baru abis juga….penat giler,rase cam x sempat nak buat ape2 untuk debat perpaduan nie..

so penutup tahun nie untuk pertandingan debat mmang banyak kenangan manis yang dapat dilakar dalam hidup aku…..

harap2 tahun depan pun akan membawa 1001 kejayaan buat aku n yang paling penting sekali wat sume pendebat UKM yang hebat2 di mata aku…

debat_1.jpg

ensem x????

HMMMM…

malasnyer pagi nie nak bgn tido…….dahlah ujan,bpak sdap giler duk dlm slimut jer…..tp nak wat cmne,kene antar kakak aku sorg nie g kursus(snior debat @ kak mina) jd kenelah bgn awal pagi(7.30)awal ker????huhuhuhu…

pas blk trus golek2 blk atas katil blk…..dah slesai bnd yg kene wat pagi td(basuh baju,antar org juga,mkn)trus online nak update blog n cari mklmat debat…..PENATNYERRRRRRRRRRRRRRR…….