Banyak betul nak cerita(”,)

Mula-mula sekali mestilah nak ucapkan selamat tahun baru kepada semua yang sudi untuk baca blog aku yang tak seberapa nak indah ni kan…Jutaan terima kasih buat yang dipertua dewan…eh silap terima kasih(gaya alleycats) kepada semua.hmm,berblik kepada perkara yang konon-konon banyak sangat nak diceritakan tu taklah banyak mana pun….hahaha….

Baiklah,untuk memulakan rentak penceritaan ini(ala2 gaya debat plak) say mulakan dengan memberikan sedikit komen kepada cerita Alvin And The Chipmunks yang saya tonton bersama kawan pada 01/01/2008(mid valley megamall) jam 2.40 p.m seats number k09 and k10.(lengkap dan skema)huhuhuhu…oklah cerita tu bagi aku memang best gila untuk itonton oleh sesiapa sahaja tak kira umur,pangkat,harta,warna kulit mahupun rambut(aku de uban sikit)..huhuhu…best betul cerita tu aku rase,sebab cerita itu berjaya:

1)membuatkan aku nak tergelak

2)merasakan betapa comelnya Chipmunks itu

3)juga membuatkan aku juga kelihatan comel kerana kekecilan yang kami kongsi bersama)hahaha

4)dan taklah tak tahu nak cakap macamana lagi

Jadi saranan saya kepada pembaca blog ini,pergilah dapatkan tiket Alvin And The Chipmunks di mana pawagam yang terdekat,sementara masih ditayangkan….(duta produk tu)huhuhu…

Satu Respons

  1. aku suka tengok cite snow white yg ada org krdl 2!!!!!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: