Bestnyer…(050108)

hahaha….tiba-tiba saja best jadi entry aku untuk kali ini,bukan apa pada tarikh tu aku jumpa dengan kawan yang dah lama aku tak jumpa walaupun masa dekat debat diraja hari tu adalah jumpa tapi setakat berhai2 sajalah…sebelum apa2 baik aku berikan dia nama dulu baru senang nak cerita…gelarkan dia aaron aziz,sebab aku sangat2 meminati pelakon tu.hahahaha.oklah,dia datang dekat kolej aku untuk bawa aku keluar walaupun dia sebenarnya penat kot,sebab baru balik dari bengkel apa tah dekat area bangi ni jugaklah…so kitorang pun pergilah makan dekat sebuah restoran yang alau tak salah namanya Sharifah Kafe kot.(lantaklah yer)Kami pun orderlah makanan masing-masing.dan seperti biasa dek keranan ni kawan yang dah lama tak jumpa,banyak gila benda yang nak diborakkan sambil tunggu makanan…bila makanan sampai,masing2 makanlah kerana mungkin lapar kot masing2 walaupun nasi aku tu bapak banyaknya.(dahlah on diet,huhuhu).tapi adalah satu benda ni,walaupun kawan aku ni agak sihat dari segi tubuh badannya(bukan gemuk) tapi rupa2nya dia tak makan taugeh juga(cm aku jer)…katanya alergi,nanti badan berangin…betterlah dari aku kalau makan taugeh tu konfem2 straight muntah saja…okalh,bila habis makan adlah benda yang buat aku terinsaf sekejap,bila ada juga kedai di kawasan yang agak bandar ni yang tutup jam 7-7.30 malam untuk sembahyang magrib.(biasanya kedai2 kat kg jer)baguslah untuk kedai tu dan tahniah aku ucapkan untuk kedai tu(sape aku nak bg greeting,huhuhu).so leapas makan dia pun hantarlah aku balik ke kolej kediaman aku ni.walaupun kejap saja jumpa dia,tapi tetap rasa best sebab dapat jumpa dia(”,)