Semalam…

Semalam….aku adalah baca satu blog ni,blog ni dibuat oleh seorang ibu untuk mededikasikan dan mengabadikan setiap kenangan bersama keluarganya di dalam blog. Jadi aku dapatlah membaca 2 3 pagesnya yang telah disediakan oleh kedua ibubapa tersebut. Beberapa gambar kenangan juga ada diletakkan dalam blog tersebut. Bahagianya keluarga tersebut(impian aku gak tue┬ának family yg best,gatal)melihat wajah ceria setiap ahli dalam keluarga tersebut,biarpun baru mereka bertiga sahaja(bapa,ibu dan anak lelaki). Apa yang membuatkan aku tertarik untuk bercerita ni kerana ada satu part yang aku rasa sangat2 menyentuh perasaan aku sebagai seorang lelaki(rasa cm nak nangis jer,huhuhu).Apakah dia????Nak dijadikan cerita anak ni jatuh sakit demam batuk dan selsema. Jadi kedua ibu bapa ni bersengkang matalah menjaga anak mereka. Dan tak cukup dengan itu, dalam blog tu tertulis, si bapa sanggup menyedut lendiran yang berada pada si anak dengan menggunakan MULUT!!!!(biar betul??)itulah kenyataan yang ditulis dalam blog tu…Itulah sebabnya aku rasa sikit terharu dengan cerita ni(kalo yg faham2lah yer)Jadi dari saat aku membaca blog tu,aku rasa kepada semua pembaca yang LELAKI kene bersedia dan menanamkan sifat kebapaan dalam diri masing2 untuk mendidik,menjaga dan melakukan pengorbanan kepada keluarga(jika dah berkeluargalah)…ok tu saja nak kongsi buat masa ni,nanti ada masa lagi kita jumpa(”,)