Semalam lagi…

Semalam hari apa ek????Dah tentulah hari sabtu….huhu.Aku bangun tidur pun dah nak dekat pukul 10(nie namenye qada’ tido)akibat daripada aku tak cukup hari tu…Tapi yang pasti sabtu semalam adalah yang agak tak best jugaklah sebab aku tak ada apa2 nak dibuat.Siang aku hanya basuh baju,makan,studi sikit2 dan petang baru nak pergi jogging hujan pun turun(so jawabnya tengok kartun dekat tv jelah)bilalah nak kurus macam ni????huhuhuhuhu…Yang pasti lepas maghrib semalam aku pinjam motor kawan nak pergi pasar malam…Tiba2 tekak ni rasa nak makan nasi kerabu lauk daging salai(sedapnya hingga menjilat jari)Aku dah tak kisah naik motor pun sedangkan aku tak ada lesen(hehehehe….kepada mereka yang ade kaitan ngan polis trafik o jpj,jgnlah saman aku,x de duit nie)tapi abg aku pun kerja as polis trafik kedah.Jangan marah ya saudara Ismaullah kerana adikmu merempit seorang di ke pasar malam(jgn bgtau abg aku tau)Alah kalau semua bagitahu dekat abang aku sure dia tak marah,sebab dia sayang aku(kot2 lah,hahaha)Dahlah pergi seorang diri tanpa teman,jalan2 nak beli barang pun sorang2 saja.(mklmlh,nak g ngan awekz x de.hahaha)Jadi aku dengan penuh konfiden beli makanan aku dan kawan2(mengengkeh ooo nak angkat,hampeh betul ajak ikut diorg x mo sbb aku x de lesen, boleh???)Bila dah makan semua tu baru teringat yang aku ni sebenarnya tengah diet tak nak makan malam tapi dek kerana aku tension(sebab rahsia)aku pun melantak seboleh mungkin!!!!!!!hahahaha.Jangan marah ya perunding kesihatan aku.Tambah boring hari semalam, handphone aku yang tak berapa nak mahal tu tak berbunyi pun sepanjang hari(pelik tue org popular x kene gnggu,prsnnyer……)Tapi ada satu benda yang paling best aku dengar semalam,apabila DUIT DEBAT PERPADUAN DAH MASUKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!!(yehaaa,boleh beli hp baru)oklah, aku nak pergi jogging pagi ni,takut petang hujan…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: