Mastermind(”,)

Sebelum aku cerita,saja untuk memberitahu pembaca semua bahawa waktu sebenar aku menulis entry ni tak sama dengan waktu yang tertera di blog kerana mungkin waktu tu ikut jam antarabangsa negara luar.Oklah,untuk memulakan cerita hari ni biar aku ucapkan dulu Selamat hari lahir…Semoga panjang umur dan murah rezeki(”,)..Dedikasi ni adalah untuk Daus@kak daa@badak@berangan CT atau Misha yakni teammate debat aku(1st speaker tue)yang bertarikh 14/01…Jadi nak dijadikan cerita kawan2 debat yang lain nak buat dajallah dekat dia sempena hari yang penting dalam diri dia ni.Si Aria yang memang nakal tu telefon aku menyuruh aku memastikan kak daa ni tak tidur sampai pukul 12 malam. TApi ada masalah bagaiman untuk mengenakan kak daa ni tapi bukan di dalam bilik sebab sah2 nanti bilik akan kotor gila. JAdi berbekalkan kepada kegeligaan otak serta akal yang diberikan Allah kepada aku,teruslah aku menjadi orang ang sangat nakal dan merangka sesuatu strategi…(hehehe)Akhirnya idea itu berjaya tanpa sebarang masalah atas kerjasama yang diberikan oleh┬ásemua pihak(cam ucpn menang anugerah jer)Tapi yang tak bestnya,tiba2 Aria juga mengenakan aku sekali(tak puas ati sbb die kene)…hahaha.Jadi kepada sesiapa yang kekurangan idea untuk mengenakan sesiapa dan berminat untuk mendapatkan khidmat saya,bolehlah menelefon di talian yang telah diberikan kepada anda!!!!!!(sementara saya masih banyak idea)hahaha…Yang pastinya,lepas kejadian semalam aku dan kawan2 yang lain buatlah makan2 sikit dekat bilik bujang aku nikan(mklmlh,duk bilik b’2 tapi x de rumate…kesunyian)habislah diet aku lagi,melantak sikit punya banyak lepas tu tidur terus…..maafkan saya perunding kesihatan(****)Oklah sewaktu entry ini ditulis,saya dah nak pergi kelas pukul 8.00 pagi(ngantuknyerrrrrrrrrrrr)Daa,ada masa lagi saya jumpa anda(”,)