Entahlah…

Hmm dah lama aku tak update blog ni(alah bukan de orang baca pun)Hmm sejak beberapa hari ni,aku rasa busy sangat dengan macam2 benda dekat UKM ni…Sekejap dengan latihan debat,sekejap dengan latihan emcee pastu dengan kerja2 tutor yang agak banyak yang perlu untuk di studikan!!!!!!hahahha…Tu lah sebabnya aku macam malas saja nak update benda ni,tapi kenalah juga dah aku yang gatal2 buat benda ni takkan tak nak update pula…Lagi 1,dalam beberapa hari ni,aku tak ada cerita best yang nak di kongsi bersama sebab hari2 lalui rutin yang sama…Asyik bangun pagi,pergi kelas(wlaupun ngntuk giler),makan,pergi jogging ,latihan debat lepas tu tidur…So, takkan orang yang nak membaca blog ni(ade ker??)┬ának dengar cerita sama saja,betul tak???Jadi dek kerana tiba2 pagi ni rasa nak tulis sikit2 tulah yang aku bangun awal2 walaupun hari ni kelas start pukul 3 nanti…huhu..