Entahlah…

Hmm dah lama aku tak update blog ni(alah bukan de orang baca pun)Hmm sejak beberapa hari ni,aku rasa busy sangat dengan macam2 benda dekat UKM ni…Sekejap dengan latihan debat,sekejap dengan latihan emcee pastu dengan kerja2 tutor yang agak banyak yang perlu untuk di studikan!!!!!!hahahha…Tu lah sebabnya aku macam malas saja nak update benda ni,tapi kenalah juga dah aku yang gatal2 buat benda ni takkan tak nak update pula…Lagi 1,dalam beberapa hari ni,aku tak ada cerita best yang nak di kongsi bersama sebab hari2 lalui rutin yang sama…Asyik bangun pagi,pergi kelas(wlaupun ngntuk giler),makan,pergi jogging ,latihan debat lepas tu tidur…So, takkan orang yang nak membaca blog ni(ade ker??) nak dengar cerita sama saja,betul tak???Jadi dek kerana tiba2 pagi ni rasa nak tulis sikit2 tulah yang aku bangun awal2 walaupun hari ni kelas start pukul 3 nanti…huhu..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: