Aku rindu….

Bagaimana untuk kita meluahkan rasa rindu kita pada sesiapa???ibu bapa,adikberadik makwe2(aku x de lglh) dan kawan???Sebab kita kan ada satu perasaan lain yang menghalang untuk meluahkan rasa rindu kita pada kawan,MALU!!!! Jadi mungkin ada antara kawan2 saya yang dapat untuk memberikan pendapat????huhu

Bercerita pasal rindu ni,Aku ada juga rasa rindu pada kawan ‘belangkas’ aku dekat sekolah teknik dulu…Biar aku imbau kembali sejarah pahit dulu itu!!!!!!Aku ada seorang kawan,nama dia Mr. Palie(die x kan bace blog nie,huhu)Perwatakan dia oklah,seorang yang agak tinggi dari aku,handsome jugaklah(ramai peminat)budak PKBM(kadet tentera sekolah) dan budak kelas awam…Aku berkawan dengan dia atas persamaan kami yang sama,iaitu kami adalah pemain pingpong sekolah…Sejak dari itu,aku dengan dia berkawan baik,sampai orang cakap kitorag dah macam belangkas….Mungkin ya juga,sebab pergi dewan makan sama,pergi prep malam sama,main pingpong sama,pergi surau sama(aku ngan die AJK surau)Boleh kata banyak benda dibuat bersama,sehinggakan dia pun tidur dekat bilik aku(sebab katil sebelah aku kosong dan dorm aku rapatkan katil)Sebelum tidur kitorang akan borak sampai terlelap…So memang sah dan konfem2lah orang akan cakap aku dengan dia macam belangkas…huhuhu.Tsapi benda tu cuma setahun saja,sebab masa naik form 5 aku dah gaduh pun dengan dia,atas sebab tertentu…Tapi walaupun kitorang tengah gaduh,tetap menjadi partner untuk double pingpong dan menjadi satu2nya pasangan melayu sampai ke separuh akhir(yg len cina,terer x???)Jadi aku harap dia pun berjaya dan aku rasa dah tak rasa dendam lagilah pada dia…hahahaha…