Menjelang 2 hari ke USM

Tahlah ek,aku rasa macam tak nak pergi ke USM saja…Mungkin sebab aku terlalu letih sangat kot dengan kerja2 yang agak banyak dekat sini,ditambah dengan assigment yang perlu dibentang dan dihantar selepas cuti pertengahan semester nanti. Aku mungkin telah ‘capek'(penat) dengan semua benda2 ni.Tapi masalahnya,ada pula orang yang memberi semangat supaya aku tak down dan mengalah(sapelah tue??)

Mungkin hari ini,aku rasa penat tapi bila dah ada di sana dah tak ingat dunia lagi bila mula berdebat…Aku pun tak tahu!!!!!!!!!!!Mungkin team2 Uni lain sudah bersedia dengan team masing2 dan dengan segala benda2 pasal integriti yang begitu banyak dan bayes giler untuk diperdebatkan aku ucapkan semoga berjaya…Kepada yang mungkin seperti aku,mari kita mulakan rentak bangkangan dengan kata2 manja dari kawan aku “Kau relax,ko tenang”HAhahahaha

Semalam ada birthday party dekat bilik debat(sah2 tak berlatih semalam)Macam biasalah kalau bab2 makanan ni aku laju betul.Ditambah pula dengan kek2 secret receipi yang semaemangnya enak gitu!!!!!!Aku wajib dan haruslah makan semuanya(abis diet aku)Maafkan saya perunding kesihatan,sebab bila nafsu sudah menguasai diri,inilah akibatnya!!!!!!wakakakaka.