Orang menipu!!!

Bagaimana agaknya kita dapat mengumpul bahan untuk membuktikan seseorang menipu???

Adakah kita perlu memberitahu sesuatu perkara yang telah terkantoi secara terus, atau kita perlu kumpul dahulu???

Sesiapa ada tips untuk mencari dan mengantoikan penipu???

3 Respons

  1. ha..yg ni best!!ape kata bocorkan saja identiti si penipu itu..biar dia tau langit tinggi rendah.a.cing sangat!!!!!!

  2. er… guna mesin kesan penipuan tuh bagus gak:)

  3. aku baru je lepas kene tipu…(duit)ingat nak niaga kit tapi kene tipu abes duit aku kene kebas weh…pokai sakan…tapi aku dah wat report polis rupanya org yg aku berurusan tu wanted polia dari thn 1998 kes penipuan gak kat pahang…terbaru thn 2008 dia tipu kat selangor…skarang kat jb adus…penipunie susah nak kesan diorang pandai cakap sampai kite mcm kene sehir…kabur mata kabur hati yg ada hanya percaya…bukan aku sorang tapi ramai yg terkena polis senditi pon kene tipu kat manusia tu jugak.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: