Hujung Minggu

Biasanya bila hujung minggu ramai yang akan menghabiskan masa mereka bersama keluarga, buah hati(aku jer yang single,haha)rakan2 dan sebagainya… Ada yang keluar berkelah, ada yang mungkin bershopping sakan(bagi yang kayalah) dan mungkin ada yang menghadiri kenduri kendara memenuhi tuntutan kawan2.

Tapi bagi seorang yang masih bergelar pelajar macam aku, biasanya hujung minggu adalah masa untuk tidur, berehat dan mungkin juga ada yang berjalan2 bersama ‘rakan2’.huhu. Jadi bolehlah juga dikatakan hari ini aku hanyalah duduk dalam bilik mengadap laptop kesayangan aku ni dan mengadap buku2(yeke???)

Yang pasti setiap hujung minggu ni memang aku akan lepak saja dalam bilik dan tak buat apa2. Nak keluar???(fulus beb) nak pergi dating???(mana nak cari awekz,sape nak jadi awek aku isilah borang,hahah) nak merayau2(kenderaan x de) Jadi kesimpulan mudah adalah duduk diam2 dalam bilik.

Bila dah duduk kat dalam bilik, ni sajalah yang aku boleh buat, tulis blog untuk semua pembaca baca coretan aku dekat page ni. Jadi terima kasihlah pada yang sudi untuk melawat dan meninggalkan komen anda di page ini. 

Nanti kalau aku bosan dan ada cerita aku tulis lagi…

Satu Respons

  1. da time ujung mgu napa xblik kg je..
    kan dekat n9 dgn kl..
    huhu..
    lpk dirumah kan lg best..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: