Ke’busy’an…

Dalam kesibukan aku menyiapkan kerja2 yang sangat banyak untuk dihantar pada minggu depan, di samping mid sem exam yang juga akan berlaku minggu depan aku sempatlah membuat pengesahan jadual exam menggunakan laman web ( besalah *K* nie mmg sume kena melalui web…)

Apa yang aku nak ceritanya adalah berkaitan dengan jadual exam aku yang agak gila sikit. Kenapa??? Sebab killer subjek aku hanya dipisahkan 2 hari sahaja. Matilah aku nak studi macam tu. Hahahaha.. Dugaan betullah semester ni. Tapi sebenarnya aku tak kisah sangat pun, sebab aku rasa semester ni semuanya killer subjek. Hahaha…

Ini je nak cerita hari ini, sebab tak ada apa yang menarik pun nak dicoretkan buat tatapan korang semua. Yang best semua cerita dekat handset, tak boleh bagitahu…;huhu

p/s : hari ni aku akan berkejar ke sana sini sebab kelas yang pack sampai pukul 12 tghari di 2 fakulti yang berbeza tanpa gap masa langsung. mati…..

5 Respons

  1. Saya pernah alami hal yang sama semasa belajar dulu. ambil subjek penting di dua fakulti yang berbeza. Kosmologi dan Bahasa Perancis. Pap masa tiada, sedangkan jarak kedua-dua fakulti dekat 10 minit berjalan kaki. Bukan student tidak pandai merancang, Kadang U yang buat kita tersepit.

  2. apsal kalo tulis UKM jadi *K*??

  3. ha ah…buat je la U**…itu simbol standard.

  4. Bukan ke dlm ‘Tentang diriku’ tu ko dh tulis UKM?

    p/s : pernah ek tulis cm2??alamak kantoi plak…wakakaka

  5. wakakakakakaa apalah nuar ni. sah sah kantoi! nuar rindu kamu!

    p/s : rindu kamu juga….walaupun x bersua

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: