Tanggungjawab…

Semalam ada Annual Grand Meeting untuk persatuan debat UKM ni. Biasalah perjumpaan ni adalah untuk melantik AJK baru persatuan.

Apa yang bestnya, aku tak pegang apa2 jawatan penting pun. Huhuhu.. Suka sangat sebab bab2 pegang jawatan yang tinggi2 ni susah sebenarnya. Lagi2 kalau nak mengepalai 4 pasukan debat bahasa yang berbeza.

Jadi tahniah buat :

ANIS AKRIMAH A. RAHIM (PRESIDEN UPU)

AHMAD FIRDAUS MAT ISA (KETUA BM)

PANGLIMA JAGUMBA (TIMBALAN BENDAHARI)

Jadikan kepimpinan korang semua yang terbaik dalam sejarah….Tak lupa juga terima kasih kepada En. H dan senior2 yang lain sebab tak pilih aku….YAYYYYYYY….

p/s : jangan salah tafsir entry ni yer. ini hanyalah sekadar ucapan tahniah

3 Respons

  1. wah, anis dah naik pangkat..

  2. Selamat Maju Jaya !

  3. kalo lantik ko alamat terkubur la UPU..hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah..

    p/s : ha’ah,tau x pe….bgslah tu,mmg pyh pun kalo pgg jwtn,sat g byk keje…hahaha….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: