Terima kasih teman…

Dalam pada aku sedang kekalutan hari ini, masih ada teman yang sudi membantu aku dari 1 segi yang lain… Mungkin tak ramai yang akan buat seperti apa yang teman aku ni buat… Kalau ada pun mungkin yang buat kurang sikit dari dia… Percayalah…

Begini ceritanya, semalam aku basuh baju… Jadi aku menyidainya di ampaian dekat sebelah blok ni… Nak dijadikan cerita, waktu aku nak ke kelas petang tadi, kelihatan cuaca seperti hendak hujan.(awan hitam menyelubungi langit) Aku pun tanpa segan silu mintalah seorang teman ni untuk angkatkan baju aku…

“nak mntk tlg nie tp brat” kata aku.

“tlg ape?kalo blh tlg aku tlg” katanya.

“tlg angkt baju kat ampaian,kalo bnd2 yg kecik2 tue gunelah kain2 yg aku sidai jgk” kata aku

“ok…”katanya

Aku pun gembiralah sebab baju aku takkan kene hujan kalau jadi hujannya. Bila pulang dari kelas aku tak ingat yang member ni dah angkatkan baju aku, jadi die telah ym aku dan suruh ambil baju. Mungkin korang semua terpikir setakat angkat baju ramai je yang tolong….

Haaa,part yang ni sebenarnya nak di highligth kan….. SIAP TOLONG LIPATKAN SEKALI DENGAN KEMASNYA,TINGGAL NAK MASUK DALAM ALMARI JER…. Yang bestnya, benda2 kecik aku pun dia tolong lipatkan sekali…

p/s : adakah anda melakukan sedemikian rupa???terima kasih teman(”.)

Lama…

Hahahaha….Actually tak adalah lama sangat pun aku tak update blog ni… Biasalah masalah kat UKM ni, internet yang bengong telah menyukarkan hidup aku… Ditambah pula dengan mid sem aku esok dan assignment aku yang berlambak… Bznya……..

So maybe minggu ni aku akan bercuti seketika untuk memastikan kerja2 aku ni siap nak berehat untuk mencari ketenangan seketika.huhu…

p/s : minggu ni jadi emcee dinner kolej kediaman, buat kemunculan kembali setelah kali terakhir masa aku form 5…doakan aku tak tersalah.