Lama…

Hahahaha….Actually tak adalah lama sangat pun aku tak update blog ni… Biasalah masalah kat UKM ni, internet yang bengong telah menyukarkan hidup aku… Ditambah pula dengan mid sem aku esok dan assignment aku yang berlambak… Bznya……..

So maybe minggu ni aku akan bercuti seketika untuk memastikan kerja2 aku ni siap nak berehat untuk mencari ketenangan seketika.huhu…

p/s : minggu ni jadi emcee dinner kolej kediaman, buat kemunculan kembali setelah kali terakhir masa aku form 5…doakan aku tak tersalah.

2 Respons

  1. eleh..kemunculan semula la pulak…OBJEKTIFF????

    P/s : alah men2 jer….nanti tggu jelah ari rabu malam…pantun yg dibace cara debat..hahah

  2. hmm..itonasi pantun dan penyampaiannya akan di nilai oleh diva2 pantun KDO..kehkehkeh

    p/s : divakah anda???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: