MERAPU DAN MEREPEK

Nak kata cuti bukanlah cuti,

Hanya ingin tenangkan diri,

Tapi bukan niat dihati,

Jauh meminggir menyisih diri.

Moga kembali ada yang rindu,

Tak kisah siapa janji padaku,

Bila aku dah start merapu,

Jangan pula lupakan aku.

Aku dah tidak berapa betul nampaknya. Mulalah menulis perkara ‘lagho’ macam ni. Jadi kepada sesiapa yang ada benda-benda seperti ini, bolehlah kirimkan kepada aku di nuare_aeron@yahoo.com (frenster juga boleh di add melalui email tersebut.Oklah,esok aku ada berita tergempar nak bagitahu, so kita jumpa esok ya…..