ESOK

Pernah dengar tak orang kata semalam adalah kenangan, hari ini adalah batu loncatan untuk mencapai apa yang diimpikan pada hari esok. Cewah, pendahuluan yang menarik ni, kalau buat karangan masa sekolah dululah, mesti dapat ‘A’. Hahaha.

Sebenarnya aku nak cerita, esok aku nak balik kampung. Heheehe. Sebelum nak masuk studi week ni, kenalah pulang ke rumah, rileks-rileks dulu serta nak tenangkan fikiran yang agak kacau-bilau, tak tentu arah, cacamarba, ‘tintong’, dan macam-macam lagilah.

Diharapkan balik nanti dapat dicari ketenangan yang diimpi untuk diguna waktu studi. Maklumlah memandang wajah ibu mampu untuk menyejukkan hati. Segala yang dihajati pasti akan tertunai nanti. Apa yang aku merepek ni???

Oklah, jadi berkemungkinan besar aku tak update blog ni start esok sampai ahad (mungkinlah) Wakaka. Sebab aku kalau dah ada internet, jawabnya lupa daratan sikit. Daaa

p/s : Gunakanlah ruangan komen aku ni sebaiknya, komenlah penulisan aku, jangan dikomen penulisan orang lain dalam blog aku (oppppsssss). Persoalannya, ada ke orang lain menulis dalam blog aku???Jeng…jeng…jeng…

2 Respons

  1. mcam la balik umah n releks time study week leh dapat 4.00…
    oopsss..tercarut plak!!wakakakakakaka

    jgn riak dengan kepandaian yang kita dapat. ianya tidak menjamin kepada kehidupan yang dirahmati…berlagak betul penerima anugerah buku ni.

  2. balik rumah??? erm aku jugak si tanggang dah lama tak balik kampung wooooo 🙂

    x pelah, nanti de masa baliklah. aku ni rumah dekat, so bolehlah balik anytime…
    wakaka

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: