KE’CUTE’AN

Memandangkan budak epal begitu konfiden menyatakan tentang kehandsomeman yang dimiliki, maka aku juga tak nak kalah dengannya. Hahaha (apa punya pertandingan daaa) Kalau dalam debat, bukti diperlukan bagi menyokong setiap pernyataan mereka. Hehehe.

Jadi dengan hujah pertama tentang betapa muka cute miut aku ini disukai ramai. Hahaha (sangat dah gila). Muka aku memang diakui ke’cute’an nya apabila aku sentiasa menarik perhatian orang ketika berjalan di kafe (konfiden, hahaha).

Mana tidaknya, semalam ketika sedang aku syok menikmati dinner aku yang murah di kafe itu, ada sekumpulan wanita yang aku lihat bersungguh-sungguh hendak mengambil gambar aku. Pelbagai taktik yang digunakan mereka (sebab aku mengelak dalam senyap) Akhirnya mereka berjaya untuk mengambil gambar aku. Lantaklah, yang penting jangan kau bomohkan aku sudah.

Jadi melaui penghujahan sebentar tadi, sememangnya aku ‘cute’. Hahaha.

p/s : Jangan tiru aksi dan cara ini ketika anda sedang tertekan membaca nota exam, kerana dikhuatiri anda akan dicemuh kerana manusia memang tidak berpuas hati dengan kelebihan orang lain. Wkakaka. Ada berani, kutuklah???

8 Respons

  1. wah ingatkan respon mendeeeee.. rupanya nak lawan ketampanan aku.. wakakakakaka. takpe ini namanya bersyukur pada tuhan dan yakin pada diri wakakakaka (walaupun kelihatan agak gila perasan)…

    p/s : mesti ko tensen kan sebab aku hensem?? hahahaha

    Insan : aku tak tension pun, sebab aku cute. Hahaha. Jadi masing-masing memang cute dan juga handsome. Setuju???

  2. Cute….???
    dah tua bangka pun kira cute ke…???
    huahuahuahua

    Insan : cute tidak mengenal usia. wakakka

  3. Epal dan Kerdil so perasan….. sudah2 lah… aku yang dari jauh org dah cakap ‘cute’ dan ‘handsome’ tak pernah bising pun…. hahahaha…

  4. aku rasa entri ni je dh comel..

    haha..

  5. kau cube cr my spce atau friendster dak- dak pompuan tuh.. sure die letak caption..

    “Makhluk tuhan paling sexy perasan!”

    wakakakakkak 😛

  6. alamak.. tak le gune html coding ke..

    PERHATIAN: pada perkataan sexy di atas perlu wujudnye garis melintang (strike).. makaseh. bg yg buta IT n x paham.. tanye la rakan-rakan anda.. motiff i nk buat sesi tusyenn?

  7. awis >>>Bukan selalunya cakap ‘mak kan cantik’. Jadi mana part handsome dan cumelnyer???(konfius)

    Nana>>> Terima kasih, biasalah orang yang menulis memang cumel….Wkakaka

    Naz >>>siapa makhluk yang paling seksi tue???Wakaka

  8. sudah geharu cendana pula.. of coz la i! ahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: