EMPAT

Lagi 4 hari aku nak start exam untuk paper kedua. Ada lagi 4 paper yang harus aku tempuh. Ada 4 lagi hati yang perlu dijaga (ada ke???,Gila) Ada 4 ringgit lagi dalam dompet (malas nak pergi cucuk duit) Ada 4 apa lagi ek???

Apalah yang aku merapu ni. Sebenarnya aku dah bosan study. Penatlah, mood pun tak datang. Selepas kekecewaan terhadap paper exam yang pertama haritu. Hampir-hampir aku membuat sejarah untuk mendapatkan 30 markah perfect untuk bahagian subjektif kertas teknologi pendidikan itu.

Aku keluar-keluar dewan terus menerpa kawan dan bertanyakan satu soalan yang aku rasa langsung tak pernah nampak dalam buku. Tetapi alangkah kecewanya, semuanya ada di dalam buku. Ini telah menyebabkan aku rasa macam buta sangat ketika baca buku. Benda macam tu pun boleh terlepas pandang. Argggggggggghhhhhhhhhhh…

Tak mengapalah, apa yang aku harapkan sekarang adalah aku dapat yang terbaik untuk paper tu. Berdoa dan terus berdoa. Tapi yang penting mood study sekarang agak hilang tak tahu ke mana.

Oklah aku nak pergi cari mood yang lari tu. Nanti kalau aku dah jumpa, aku studylah.. Daa

p/s : Jangan biarkan diri anda terus dibelenggu tekanan (saya melaporkan untuk Insan) 

9 Respons

  1. jangan pk lah benda dah lepas. teruskan pndg ke depan. nuar kuatkan? kamonnnnnnn!

  2. jgn putus asa..find awknye mood balik k..gudlak..

  3. tawaran menarik di blog akasia ukm cepat bukak!

  4. biasalah orientasi peperiksaan memang buat kita gilerrrr…

  5. no 4 bg org cina mksudnya takde ong…
    tapi aku yakin ngan insan kerdil, ong slamanyer…

  6. badut >>>kuat???huhuhu

    mirhans>>>tq atas sokongan itu

    joetosz>>>menarik???

    budak epal>>>tau x pe!!!

    fakir>>>insyaallah…

  7. kejor yop kejor, kata org perak!!! agi idup agi ngelaban bak kata sentap.eh silap, rentap lah…

  8. Good luck. Ada 4 lagi. All the best!

  9. hazri >>>cubo lai lain kali

    lutfi >>>tq

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: