KADANGKALA

@@@@@@@@@

Dalam kehidupan, kadangkala kita dihimpit dengan suatu keadaan untuk memilih. Setuju atau tidak?

“Kadangkala, kita perlu untuk melupakan impian demi sebuah masa depan yang belum pasti”

Berikan komen anda!!!

p/s : Aku exam paper ketiga hari ini, paper yang sangat dirisaukan, Doakan aku wahai sahabat. Kepada yang mungkin sedang bercuti kerana telah habis peperiksaan mahupun yang suka-suka pergi bercuti, ingatlah aku di sini.

Mood : Aku rasa tak berapa nak bestlah hari ini, rasa seperti terlalu penat, yang paling penting aku rasa seperti sedang DITIPU. Namun biarkanlah, jika ada pasti ada balasan untuknya.

8 Respons

  1. ditipu?
    bersabar lah…

  2. ========
    ========

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK SINI: http://www.leoxa.com/
    (Themenya Terlampau Cantik & Boleh Pula Letak Adsense)

    ========
    ========
    ramai yang telah berpindah daripada blog-blog lain ke blog Leoxa.com kerana theme yang sangat cantik

  3. yeah..xsalah nak pasang impian tp jangan terlampau asyik pasang impian..usaha yg penting kan kan kan..
    hehe..leoxa? macam bes je..

  4. nana >>>insyaallah

    chuanwei >>>nanti saya jengah

    mashyar >>>bagaiman dengan mas depan???
    huhu

  5. heyya… sehat? exam cam ner? good luck yeh! for what ever paper’s left. ahah! ill be leaving kdo soon.. gona miss ya.. drop by my blog larr.. and when you do, jgn jupe click the iklan iklan k? hahaha.. al the best my anuar zain!

  6. “Kadangkala, kita perlu untuk melupakan impian demi sebuah masa depan yang belum pasti”

    Keperluan atau kehandak untuk ” sebuah masa depan” tersebut……………..hmmmm komen sket……..

  7. nuar boikot aku ker??

  8. marcus >>>dah drop by pun…agak interesting…
    gonna miss u 2..ahhaa

    sauza >>>masa depan itu merupakan suatu keperluan

    awiscool >>>boikot???

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: