PUNCA

Aku menulis ketika semua orang sedang nyenyak tidur. Aku? Seperti biasa, sekadar melepaskan batuk di tangga. Hati tidak keruan dengan peperiksaan untuk kertas pagi ini jam 0830 selama 3 jam. Namun apa yang ingin aku kongsi bukan berkaitan dengan exam, cuma bebelan biasa ketika sedang tertekan.

“Gurauan boleh jadi igauan, boleh jadi pengganggu fikiran, lagi-lagi di waktu peperiksaan, akan menjad tekanan, pohon 1001 kemaafan, pada mereka yang terkesan, hanya itu jadi penyelesaian, untuk memulih satu perhubungan.”

Apalah aku merepek ni, oklah nak sambung menghafal ni. Banyak lagi. Takut (banyak benda yang perlu untuk difikirakan) sangat-sangat sampai demam dah aku sekarang.

p/s : Maaf kalau tidak balas mesej, kredit dah expired date. Tak sempat nak topup, tunggu jam 1130 baru cari topup.

6 Respons

  1. Saya la manusia yang tersilap memberi gurauan itu yer..(pengakuan terbuka yer…) its ok..yang sudah tu sudah..but 4 me, exam ni tak yah la nak tetekan2 sangat..nanti kepala jam lagik teruk…anyway..good luck and all da best..

    p/s – would u please contact me when u finish your last paper coz siniors realy wanna know da date for their scedule. I will help u to make the dinner great!

  2. semoga berjaya exam ni ye! 😀


  3. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

    KALAU NAK BUAT BLOG, JANGAN LUPA MASUK LAMAN WEB “Leoxa.com”
    (Themenya Terlampau Cantik Sangat & Boleh Pula Letak Adsense)

    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
    ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

  4. JOE >>> nie bukan pasal haritulah..jgn riso, dah lupakan plak…nyway, abis exam 07/05/08. nanti kite bincang psl dinner tue…

    masyhar >>>terima kasih…

    kang4roo >>>nyway, thanx 4 da info

  5. ko tak abeh exam lagik ker???

    Insan : Belum laglah sayang epal oiii…huhuhu

  6. gud luckkk
    upps tmpng lalu..;)

    Insan : lalulah, x payah bayar tol pun

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: