SEMINGGU

Seminggu aku dah tidak update blog ini.

Seminggu sudah mungkin aku tak buka friendster.

Seminggu sudah aku tak update antivirus.

Seminggu sudah korang rindu dekat penulisan mengarut aku (yeke?)

Seminggu sudah aku bosan hidup tanpa internet (actually ada, malas nak guna dekat UUM)

Seminggu sudah aku keletihan.

Oklah, actually banyak gak benda nak cerita, tapi disebabkan wayar connection K810i ke laptop aku tak bawa balik rumah, jadi lewat sikitlah ya. Cerita pasal debat. Cerita aku pergi kedai makan baru sebelum pergi debat dan cerita aku pergi mandi gunung lepas balik debat.

Tak bestlah nak cerita tak ada gambar. Nanti tak terbayang dek fikiran. Hahaha. Anyway, sesiapa yang rindu aku, mesejlah handphone aku atau pun dekat frenster aku ya.

Oklah nak tidurlah, aku mengantuk sangat ni. Aku menulis lagi bila dah sampai UKM. Maaf kerana sudah lama tidak menulis. Nantikan gambar menarik ketika mandi di air gunung, waktu makan di kedai makan baru dan sedikit gambar sewaktu berjumpa pendebat IPT seMalaysia.