MAAF

Maaf dari hati ini untuk semua pembaca blog aku. Tidak dapat selalu nak update blog ni. Masalahnya adalah, internet yang bermasalah dekat KM ini, ke ‘busy’ an aku menyiapkan kerja-kerja dan juga laptop aku yang tengah problem gila. Uwaa, Habislah aku kalau laptop rosak. Jangan!!!!

Tidak ada apa-apa perkembangan terbaru pun mengenai diri ini. Apa yang mungkin paling baru ialah aku kena menyertai Kem Debat Integriti dekat Institut Integriti Malaysia. Yang lain-lain macam biasa saja. Debat-debat yang seterusnya aku tak masuk, sisitem penggiliran perlu untuk dilakukan. Mendedahkan pendebat muda aku ke pertandingan-pertandingan utama Intervarsiti.

Doakan laptop aku kembali pulih. Daa, ada masa aku update lagi 

Satu Respons

  1. Kem Debat Integriti? untuk ape tuh nuar?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: