MORAL : MENURUN

Setelah berakhir debat TNC HEPA UKM semalam, aku tersangatlah letih. Walaupun sepatutnya aku hanya menguruskan bahagian kehakiman semata-mata, namun seolah-olah aku uruskan semua pasal debat tu. Dari pusingan awal sehingga ke program pertandingan akhir juga aku yang uruskan. Gila!!!

Sebelum debat tu, moral aku dah jatuh dulu. Pertama sebab dah tahu result. Tension.

Kedua, terlalu penat dengan event debat tu. Penat, penat dan penat.

Ketiga, seorang senior aku tidak akan lagi bersama kami sepanjang perkampungan debat ini.

Keempat, pekara yang paling menurunkan semangat adalah aku terlalu merindui orang. Terutama mak aku. Lagi-lagi di kala aku sedang rasa keseorangan sekarang. Walaupun aku bersama budak-budak debat, tetapi aku tetap keseorangan.

Moral aku menurun[NOKTAH]

3 Respons

  1. mesti ko rindu aku gak kan.. hehehehe

    Insan : rindu juga

  2. Rileks2, at least nak jumpa mak, bleh amik tiket bas balik kg, ye tak? Saya takleh buat camtu:)

    Insan : hehehe, x pelah beli jelah tiket kapal terbang tu.

  3. huh….rindu nak g UKM lagi…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: