JANJI 1

Hari itu aku telah berjanji dekat semua yang aku nak update sikit gambar-gambar event yang aku sempat pergikan. Jadi ini adalah edisi yang pertama. Debat Arau di UiTM Perlis.

[rockyou id=116422076&w=426&h=319]

 

Dekat sana aku berjalan malam dengan budak2 UPM. Orang bagi tumpang, ikut sajalah. Hahaha. Budak UPM ni punyalah havoc, tapi bila dalam debat macam orang tak pandai bercakap. Hahaha. MArah jurulatih dia kalau baca. Hahaha.

Sebelum nak balik pula, aku join budak2 MMU pergi padang besar buat kali yang kedua dalam sebulan. Macam biasalah, walaupun dalam keadaan duit yang tidak mengizinkan, tetap membeli sedikit barangan. Aku beli baju 2 helai saja. Sikit saja habisnya, berbanding dak NAzwan dan Myer. Beratus habis.

Oklah, tak ada benda pun nak cerita sangat, takut nanti ada orang salah tafsir pula. Maklumlah manusia ni. Hahaha. Jadi edisi gambar lain aku ‘entry’kan lain kali ya.

6 Respons

  1. takder maknanya salah tafsir.. masing2 pendebat plak.. hahaha.. semua bercakap atas fakta.. lgpun, ader sokongan padu.. hahaha.. kan myer??

  2. biaserla, kite mula-mula dulu pun sama mcm junior skrg gak kan.

  3. betul tu syam… hehehehe

  4. yeyeyeye..saya setuju abg bob!!!

    fakta menyokong pernyataan..

    hahaha..

    nuar, aku ada simpan gambar ko tgh test nak pakai baju budak2 tuh sambil ditemani nazwan..hahaha..

  5. alu nuar…long time no c….wah….johan sane sini….tahniah…pasni leh la digelar DIVA…..abis la team UM pasni….hehehe….ape2 pun tahniah ye….semoga maju jaya….
    btw…saje nk ckp…..sy konvo 7 ogos 2008….if u free….do come to UM…HEHHEHE…….k , daaaaaaaaaaaaa

  6. awis >>>suka hatilah

    budak epal >>>tau x pe

    pjoyz >>>tibe-tibe betul jer

    myer >>>tengah test nak pakai baju???

    mysarah >>>pakcik x de kndrannlah nak g sane. huhu

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: