SUMPAH LAHANAT

Disebabkan sumpah ini telah dicabar oleh ‘Razib’ bukan nama sebenar, maka aku akan buat juga kerana ianya melibatkan maruah. Hahaha

Lafaz mulia…

Dengan ini saya, tidak terangsang akibat diraba oleh Khaidzir Farhan yang gila seks di rumah felo tempat Pjoyz menginap ketika waktu magrib sambil dia sedang berwuduk di UPM.

-Sekian-

Kalau korang semua nak tahu, Paan ni dah lama tak berendak dengan makwe dia, tu yang duk minta semua orang raba dia. wakakaa. Jadilah, pjoyz, rizal dan aku mangsa keadaan fitnah politik yang dimainkan paan untuk naik MPP UNITEN. hahaha

p/s : jangan tiru aksi penulisan ini di blog anda, takut-takut menjadi satu unsur fitnah. Hahaha. Tapi inilah realiti sebenar yang pahit untuk kita terima. Wakakaka

13 Respons

  1. Nuar, tobatlah…tatkala aku bersolat maghrib, dimanakah ko ketika itu….Kiamat is just around the conner..Buat para pembaca, anda nilailah..

  2. paan >>>usaha untuk selamatkan diri nampak???wakakaka

  3. motif?? aku ketinggalan isu menarik!!!! korang meminggirkan aku pulak!!!!

  4. errkkkk.. euwwww… mohon istighfar!!! gitteww.

  5. rudy >>>???

    budak epal >>> sape suh ko x de mase debat aritu.Hahahaha

    Lutfi >>> sekadar gurauan

    awis >>>hanya sekadar permainan suka-suka jahhhhh

  6. wah, siap bersumpah-sumpah ni. bahye btul. hehehe

  7. matilah….. ader skandal pendebat lak..
    leh lak masuk akademidebat.com
    hahaha

  8. Ye ke x teransang? stim semacam je aku tengok ko.. hahahaha

  9. g >>> main2 jer…

    mino >>> ha? masuk ke??? meletops aku….wakakka

  10. pjoyz >>> jangan nak join paan drop aku yer…bukan main korang drop aku di page aku sendiri…

  11. Dah decide belum nak jadi pemberi atau penerima? Hahahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: