TAHNIAH

Jutaan tahniah buat senior-senior aku yang selamat naik turun pentas DECTAR itu, untuk mengambil segulung ijazah. Hahahaa. Sebelum aku masukkan semua gambar-gambar ribuan maaf kepada mereka yang tidak sempat aku ambil gambarnya atas ketidakpergian aku ke majlis konvo mereka. Maaf.

Kita mulakan dengan hari ahad 10/08/08. Hari itu adalah untuk fakulti sains dan teknologi kebanyakannya. Jadi inilah gambarnya.

Aria

Ehwan

Faizal

Hazir

Aria selamat menamatkan pengajiannya dalam bidang geologi. Hazir pula selamat dengan ijazah kimianya. Ehwan dengan ijazah biologi. SAma juga dengan Faizal. Selamat ya semuanya bekerja dan sambung pelajaran di peringkat MASTER.

Hari kedua 12/08/08 selasa aku pergi jumpa senior aku dalam bidang pendidikan untuk sidang petang. Baju konvo yang bakal aku sarungkan 2 tahun lagi, Insyaallah. Aku pergi jumpa yang best ini. Hahaha. Ini gambarnya.

Abg Kerel

Yus

Abg Kerel selamat dengan iJazah pendidikan khasnya. konvo sama dengan kawan PALAPESnya tu abg Yusri. wakakaka. Ramai lagi aku jumpa. Ada kak Pah, abg Nazmi dan ramai sangat. tak boleh jumpa semua, aku kena pergi kelas. wakakaka

Hari yang terakhir pada hari rabu 13/08/08. Masa tu abg topec konvo kali kedua untuk diploma syariahnya. Walaupun hari isnin aku tak dapat pergi, tapi rabu aku dapat. hehehe. So sempatlah bergambar. Dekat depan pintu masuk UKM lagi. hehee.

Taufik

Maaf sekali lagi kepada Abg Bob dan juga Farul. Hari konvo korang saya tidak dapat turun akibat kesibukan kelas. Tahniah sekali lagi kepada semua kerana rezeki pekerjaan yang diperoleh tatkala semua sedang sibuk mencari pekerjaan. Nanti boleh belanja. Hehehe

2 Respons

  1. nuar…..huhuhuhuhh…….terharu gell….thanks taw..dalam blog sane sini mak kene carut…dalam blofg niuarj ek….kene appreciate…hehehehhee…muapphssxxx….thanks sgt2…

  2. Ko memang suke peluk orang ek? Ini boleh menangkis sumpah lahanat ko seblom nih ni. Hahahahah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: