PERAMAH 08′

Mungkin aku antara pendebat yang pergi PERAMAH paling lambat untuk update cerita dari sana. Sehinggakan Ali sibuk tanya. Wakakaka.

Sehinggakan Ali berkata bahawa aku pergi sana nak jumpa Cinta? Hahhaa. Cinta tiada, kekasih banyak. Ada kekasih gelap (Syam) Ada kekasih separa cerah (Pjoyz) dan ada juga kekasih cerah (Paan) Hahaha. Puas hati Ali?

Baiklah, secara keseluruhannya, aku berpuas hati dengan program ad hoc Syam ni. Walaupun dengan persiapan singkat, masih boleh menyediakan penganjuran yang baik (walaupun tak ada air untuk membasahkan tekak)

Dari segi penginapan aku tak boleh nak komen, sebab aku tidak menginap di sana. Tapi rata-rata pendebat berpendapat semuanya dalam keadaan yang baik. Tahniah SYam. makan pun best tau untuk berbuka. Ditambah dengan sessi mengumpat bersama Boan, Faezah dan Shida. Hahaha

Perdebatan persahabatan yang berlangsung sebanyak 2 pusingan saja (x larat, tak ada air). Kemudian ada satu perlawanan best dengan usul ‘LELAKI BERPAYUNG PONDAN’ Hahaha. Walaupun usul ini sedikit bengong, namun kreativiti pendebat sangat terserlah.

Satu tahap yang belum boleh lagi aku capai. Mungkin aku perlu lebih belajar lagi untuk menjadi di kalangan terbaik. Hiburan dipetang hari dengan usul santai begitu sangat megujakan. Terima kasih pada semua.

Sepetang bersama saudara Amer bermain pingpong sambil mulut rancak berbicara juga sangat menarik. Terima kasih kepada Amer yang sudi berkongsi rasa bersama aku. Sangat indah petang itu menghabiskan masa bersama. (Walaupun semua orang pergi bazar, kita main pingpong)

Bagi pihak kontinjen UKM aku memohon kemaafan kepada semua yang lain kerana kehadiran dan kepulangan kami yang agak cepat. Tidak dapat kita bersama untuk mengeratkan lagi kemesraan. Hehehe.

p/s : Terima kasih kepada Ali atas nasihat yang anda berikan. Terima kasih kepada Syam yang telefon aku pagi-pagi buta (habiskan super saver orang lain)

[Aku masih lagi tidak tidur sehingga entry ini ditulis jam 4.30 pagi] Jom bersahur

Pencarian lelaki maskulin

nilah Paparazi yang sangat suka buat cerita. (baju biru)

15 Respons

  1. Wah… percubaan pertama nak mengeji aku nampak… Gay (ceria) sungguh statement ko nih,, hehehe

    “Sehinggakan Ali berkata bahawa aku pergi sana nak jumpa Cinta? Hahhaa. Cinta tiada, kekasih banyak. Ada kekasih gelap (Syam) Ada kekasih separa cerah (Pjoyz) dan ada juga kekasih cerah (Paan) Hahaha. Puas hati Ali?”

    Ko nak kawin 3 yek nuar? hehehehe

  2. Haha… pjoyz, kalau nuar nak kahwin tiga, ko sanggup dimadukan ya!

    Nuar, jangan sentap ek!

  3. Argh… tidak… bukan itu maksud ku (baca dengan nada tidak rela dirogol oleh Nuar).. Hahahahaha

  4. Pjoyz >>> Jangan takut ya Pjoyz, aku takkan mrogol orang. hahaha

    Ali >>> Jangan risau, tak ada pape

  5. hmm… abg2 yang tak beli insuran mulut, dah nak meleser..

    nuar > saya percaya abg tak mampu merogol,
    tapi saya tak percaya abg mampu kawen 3.

    pjoyz > kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi..

    ali > kenapa abg pulak jadi pilihan untuk diluahkan
    perasaan? waaa… kaunselor nuar la niee…

  6. Eddy >>> Memang x mampu, sebab iman kuat menghalag, x mampu kawen tiga? sebab aku memang x nak.

  7. Motif statement eddy???? lahar eddy lak jom.. hahahaha

  8. Aku sudah pun bercerai kasih bertalak tiga wakakakakaka

  9. wakakakaka paan tengah sibuk berkempen… erm pasal rumah tangga tue biasalah nuar dgn pyjoyz, sedang bermadu kasih gitew hahahaha

  10. korg lah madu tiga terbaik dan paling aman di malaysia: redapple-Paan-pjoyz…. bagus betul suami korang mendidik ni…

    si eddy tu die tak nak presskan, yang suami die setia pada die jek… haha!

  11. Cis… ali melahar… kita bongkar kekasih gelap ali lak kang (abis la ko).. hahahaha…

    eddy tu dia simpan suami dia baik… tuntutan zahir batin sume dipenuhi.. sebab tu suami dia setia jah… hahahaha

    Nuar lak menuntut tak terkata.. tu yang sampai nak pasang 3… syam dah longlai dah kena lanyak ngan nuar nih.. hahahahahaha

  12. pjoyz >>>motif pjoyz tau aku dah lanyak syam? hahaha. adakah sebab ko juga dilanyak (layan jer skndal giler nie)

    Ali >>>see the leg lah.

    Syam >>> u pun same, jgn nak nafikan. wakakka (giler)

  13. ███████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████████

    KINI TELAH DIBUKA..
    PUSAT DOWNLOAD MELAYU

    MACAM-MACAM ADA! DOWNLOAD SECARA PERCUMA!!!
    ►Audio Muzik
    ►Ceramah & Motivasi
    ——Audio
    ——Video
    ►Ebook
    ——Majalah
    ————————Majalah PC ada,
    ————————Majalah PC Xtra ada,
    ————————Mangga ada,
    ————————Ujang ada,
    ————————Mastika ada,
    ————————Gila-Gila ada,
    ————————Majalah Apo? ada,
    ————————Majalah Gempak ada,
    ————————Majalah Utopia ada,
    ————————Majalah Mingguan Wanita ada,
    ————————Majalah Mastika ada,
    ————————Majalah Wisel ada,
    ————————Majalah Arena Bolasepak ada,
    ————————Majalah Hai ada,
    ————————Majalah Maskulin ada,
    ————————Majalah G3 ada,
    ————————Majalah Max It ada,
    ————————Majalah Star Soccer ada,
    ————————Majalah Klik ada,
    ————————Majalah Remaja ada,
    ————————Majalah CHIP ada,
    ————————Majalah Aliran Informasi Pertahanan TEMPUR ada,
    ————————Majalah Rasa ada,
    ►Filem
    ——Versi DVD
    ————Cerita Indonesia
    ————Cerita Melayu
    ————Cerita Orang Putih
    ——Versi VCD
    ————Cerita Indonesia
    ————Cerita Melayu
    ————Cerita Orang Putih
    ►Rancangan Televisyen
    ——8TV
    ——Astro Ceria
    ——Astro Prima
    ——Astro RIA
    ——AXN
    ——NTV7
    ——RTM
    ——TV3
    ——TV9
    ►Video Muzik
    ——Muzik Indonesia

    dan banyak lagi..!!!

    Masuk sini= http://mediamelayoo.notlong.com/

    TENGOK DULU BARU TAHU, CAKAP SAJA TARA GUNA

    ███████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████████
    ███████████████████████████████████████

  14. komen oleh “PENDEBAT IPT”…huahuahua….errrrrrrrrrrrrrrr

  15. sarah >>> nielah tempat meluah perasaan skang.

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: