TATKALA TUN M. BERBICARA

Tatkala semua mahasiswa UKM (mungkinlah) sedang berpusu-pusu ke Dewan Anwar Mahmud untuk mendengar ceramah yang disampaikan oleh Tun M dan ramai panel yang lain, aku pula masih di bilik menyiapkan segala tugasan yang berbaki.

Namun, masa yang ada sedikit sementara menunggu waktu Isya’ masuk, aku menulis sedikit coretan untuk tatapan bersama terutamanya rakan tersayang yang sangat suka mengeji aku ( Paan )

Aku mulakan terlebih dahulu dengan pencapaian UKM di debat kepenggunaan. Namaknya, rezeki masih lagi tidak berpihak kepada kami. Ditambah dengan usaha yang perlu untuk dipertingkatkan untuk mencapai kejayaan. Sekalung tahniah kepada adik-adik sekalian yang telah berusaha. Rezeki datangnya dari ALLAH ( bukan sebab aku ada atau tidak ya PAAN )

Menyentuh tentang peningkatan yang dialami beberapa orang pendebat (aku tak nak sebut nama, nanti kembang) menyebabkan aku rasa untuk berubah sama dan INSYAALLAH mencapai kejayaan. Namun kita hanya berusaha, ALLAH yang menentukan segalanya ( bukan sebab aku ada atau tidak ya PAAN )

Ucapan tahniah aku hulurkan untuk beberapa individu.

  1. Shukri – Kerana gigih memenuhi kehendak semua pendebat (yang banyak songeh ) Berjalan satu MMU mamat ni. Menjadi urusetia dan pendebat bukan satu kerja yang mudah. Tengok dak MYER dan NAZWAN, tak mampu nak buat. Opppssss. Maaf
  2. Pasukan UPM terutama buat teman rapat Ameer dan kekasih gelapku Syam yang telah berjaya ke pentas final buat pertama kali. Walaupun hanya bergelar Naib Johan, anggaplah ianya sebagai satu batu loncatan untuk berjaya (bukan hanya berada di tangga ke sembilan, macam PAAN) Hahahaha
  3. Buat adik-adik pendebat UKM yang sentiasa berusaha untuk berjaya, tidak mengapalah cuba lagi di lain kali. Perjuangan ini masih panjang.
  4. Buat Kak Mai yang menjadi sumber inspirasi saya  Abg Ali Asyraf. (tak ada kaitan dengan PAAN)
  5. Buat Kak Mina yang gigih berusaha datang ke MMU dan menghiburkan hati kami semua, serat membawa bekalan makanan dari rumah terbuka En. H, Abg Bob dan Abg Topec yang sedap gila. (bukan gila macam PAAN)

Sekarang aku selitkan beberapa keping gambar untuk semua jadikan tatapan. Bukan macam PAAN minta gambar dekat USHER (sebenarnya nak mengurat).

Jangan pandang belakang… Shukri

 

Best makanan ni semua

 

Kontinjen UKM

 

p/s : Aku dah rasa macam aku terlalu banyak menyebut nama PAAN di dalam ini. Semuanya hanyalah untuk menunjukkan betapa kejinya engkau. Hahaha.

15 Respons

  1. akk rs tajuk x kene dgn cerita…tajuk yg sesuai mungkin
    ” PAAN “…hahaha….

  2. Aku nombor 9 ek? Eh,mana team ko dalam ranking ek? Sebab aku dapat ranking sampai no 10 je…kahkahkahakah riak seh..astargfirullah..
    Dah la jual nama aku banyak gile…aku tau aku feymes hahaha

    gambar kontijen tu, sebab apa ko tenggelam?

  3. thanx… jika terdapat sebarang kekurangan serta tidak dapat bermesra panjang… ampun dan maaf di pinta… maklum lah first time handle event sebesar ini… anyway thanx 4 coming…. moga-2 enjoy lah kiranya… hehehehe moga jumpa lagi

  4. gambar kontinjen…mira pandang tempat lain….

    mungkin pandang PAAN…..

    haha

    http://www.zosaw.blogspot.com

  5. amboih2 suhaimi..
    sempay ag menghanjeng ak…
    syalan!~~

    gigih abg nua post..
    baguih2~~
    ghajen..
    nnt balik umah la mira bersihkan swang kat blog~~
    wahahaha..

  6. Aku setuju ngan pendekatan mengeji Paan. Hahahahaa

  7. pjoyz >>> ko memang setuju semuanya bila bab mengeji orang lain. ahaksss

    mira >>> nak berchatting 2 orang guna laman lain yer..

    suhaimi >>> eleh, ko jeles ek mira x pandang ko??

    irkuys >>> terima kasih banyak2..

    paan >>> team aku memanglah tak de dlm ranking, sebab aku x de team!!!

    sarah >>> hmm, tak boleh, sebab name die blacklist jd tajuk entry!!!

  8. tapi aku lagi suka mengeji nuar. lagi best. tak caye tanya paan ngan syam. hahahahaha

  9. ish tak baik la pyjoyz, nanti kena sumpah dengan nuar.. nuar ni kadang-kadang black witch gak. (boink terkeji sikit)…

    btw thanks nuar cz sudi teman aku borak sampai jam 2 pagi utk lepas tensen b4 hari ke2 bermula. Ko memang kawan yang baik (bukan sekadar berkawan demi minyak wangi kan..) kehkehkeh

  10. PAAN mesti bengang…

  11. tq nuar…team kite kurang lebih jer…masih ade peluang.
    aku stuju dengan pendekatan ko. mungkin kite boleh buat team untuk mengeji paan habis-habisan walaupun dia tiada dosa pada aku…ampunkan aku paan.muahhahaha

  12. Tengok.. Amir pon dah join venture.. waakakakkakaka… abis la ko paan…

  13. ermmm suka tangkap gambar belakang-2…

    oppss abg nuar… entry saya dapat rasukan dr abg pjoyz lah… huhuhuhu

  14. ish aku nak meretifikasi dasar berkeculi la camni.. entah2 sat lagi aku pun dikeji sekali.. kuang3x..

    “mengeji itu tanda sayang menyanyangi” gitew laaaa

  15. epal >>> Hahaha, kan itu ada resolusi yang ko, paan dan pjoyz capai. Sahabat bukan pada minyak wangi, tapi aku tetap nak tuntut. ahhaha

    shuk >>> gambar belakang???Janagn pndang belakang

    pjoyz >>>sukalah ko ek. Nanti sampai turn ko plak

    ameer >>> dia sekarang emmang sokong aku pun. Hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: