MAKLUMAN

Ini adalah satu makluman kepada semua, sekiranya anda ingin menghubungi aku, sila gunakan cara yang betul ok. Jangan terpengaruh dengan beberapa akaun-akaun palsu yang telah direka khas oleh peminat-peminat (babi) yang begitu mendambakan aku.

Kepada babi yang begitu seronok membuat akaun G4M untuk aku tu, teruskanlah usaha untuk memalukan aku itu. Namun jangan kau harapkan semua itu akan berjaya, kerana tatkala aku dapat mengesan semuanya, kau pasti akan kukuburkan ke dalam perut Bumi. (PErgh, ayat cerita indon)

Ada beberapa perkara yang kau silap dalam membuat akaun aku tu. Bodoh nya kau, nak menipu, tapi bodoh. Tak gunakan kepala hotak dan kecerdikan yang ALLLAH bagi. Mungkin sebab kau mungkin selalu kantoi menipu dan aku memang seorang penyiasat yang handal (ala-ala detective conan).

1. kau ambil gambar semuanya dari profile friendster aku yang private tu. So sah-sahlah (konfem-konfem ayat kajol) kau tu datangnya dari kalangan kawan aku dalam friendster.

2. Kaau letakkan pula no hp aku dalam tu, menjadikan kau orang yang begitu rapat dengan aku. Jadi makin mudahlah aku nak mengesan siapakah engkau.

3. Semua perkara ini terjadi, hanya selepas beberapa kejadian, menjadi suspek utama kes ini semakin mudah dikenali. Hahaha (Sebenarnya aku dah senarai pendekkan siapa Babi itu.

4. Kau letakkan beberapa gambar lucah dan bogel, konon-kononya itu adalah aku. Bodohnya kau pilih gambar, semuanya tak sama dengan ciri fizikal aku. Hahaha.

5. Siap letak gambar orang kena tengah ‘main’ yang diambil dari web apa tah. Nampak sangat kau suka masuk we lucah(patutlah kau tak boleh hidup tanpa inetrnet). Yang tak logiknya, kalaulah aku ni model lucah, takkanlah aku pergi kelas naik bas dan berjalan kaki. Takkanlah aku nak pakai minyak wangi mahal-mahal pun tunggu orang bagi. Betul tak?

6. Kau letak pula kawasan aku adalah di bangi, kalau korang semua perasan, aku kalau buat apa-apa profile, mesti bangga dengan tempat aku TAMPIN. Hahaha.

Jadi kesimpulannya, kau ni dahlah bodoh, babi pula tu. Aku doakanlah kau(babi) semoga seksa selalu hidup di dunia dan akhirat. Selagi kau(babi) tidak berjumpa aku dan memberitahu siapakah engkau(babi), maka akan terjadi bala kepada kau(babi).

Semoga kau(babi) akan kena aids, kemaluan tidak berfungsi, lumpuh seluruh badan dan mati pucuk. Semoga kau juga akan kehilangan orang yang tersayang(ada ke?). Cuma satu, aku kesiankan puki mak kau yang dah berdarah2 dulu melahirkan anak berperangai babi macam kau.

p/s : Maaflah kepada semua pembaca yang tidak selesa dengan penggunaan perkataan dalam entry kali ini. Ini semua hanyalah untuk si *A*I itu sahaja. Marilah berdoa bersama aku, semoga orang yang melakukan penganiayaan dan fitnah ini, disedarkan ALLAH (AL Fatihah)

Cara menghubungi aku :

  1. Profile FS (nuare_aeron@yahoo.com)
  2. YM aku (daddycute_03@yahoo.com)
  3. Blog aku (aeronanuar26.wordpress.com)
  4. hi5 aku (nuare_aeron@yahoo.com)
  5. facebook yang dah tak berfungsi (nuare_aeron@yahoo.com)
  6. skype yang dah mati juga (nuare_aeron@yahoo.com)
  7. Hp aku ( 012-624**** @ 019 649****)

Terima kasih atas sokongan rakan dan sahabat yang sama berdoa untuk aku. Semoga kita semua dilindungi ALLAH.