MAKLUMAN

Ini adalah satu makluman kepada semua, sekiranya anda ingin menghubungi aku, sila gunakan cara yang betul ok. Jangan terpengaruh dengan beberapa akaun-akaun palsu yang telah direka khas oleh peminat-peminat (babi) yang begitu mendambakan aku.

Kepada babi yang begitu seronok membuat akaun G4M untuk aku tu, teruskanlah usaha untuk memalukan aku itu. Namun jangan kau harapkan semua itu akan berjaya, kerana tatkala aku dapat mengesan semuanya, kau pasti akan kukuburkan ke dalam perut Bumi. (PErgh, ayat cerita indon)

Ada beberapa perkara yang kau silap dalam membuat akaun aku tu. Bodoh nya kau, nak menipu, tapi bodoh. Tak gunakan kepala hotak dan kecerdikan yang ALLLAH bagi. Mungkin sebab kau mungkin selalu kantoi menipu dan aku memang seorang penyiasat yang handal (ala-ala detective conan).

1. kau ambil gambar semuanya dari profile friendster aku yang private tu. So sah-sahlah (konfem-konfem ayat kajol) kau tu datangnya dari kalangan kawan aku dalam friendster.

2. Kaau letakkan pula no hp aku dalam tu, menjadikan kau orang yang begitu rapat dengan aku. Jadi makin mudahlah aku nak mengesan siapakah engkau.

3. Semua perkara ini terjadi, hanya selepas beberapa kejadian, menjadi suspek utama kes ini semakin mudah dikenali. Hahaha (Sebenarnya aku dah senarai pendekkan siapa Babi itu.

4. Kau letakkan beberapa gambar lucah dan bogel, konon-kononya itu adalah aku. Bodohnya kau pilih gambar, semuanya tak sama dengan ciri fizikal aku. Hahaha.

5. Siap letak gambar orang kena tengah ‘main’ yang diambil dari web apa tah. Nampak sangat kau suka masuk we lucah(patutlah kau tak boleh hidup tanpa inetrnet). Yang tak logiknya, kalaulah aku ni model lucah, takkanlah aku pergi kelas naik bas dan berjalan kaki. Takkanlah aku nak pakai minyak wangi mahal-mahal pun tunggu orang bagi. Betul tak?

6. Kau letak pula kawasan aku adalah di bangi, kalau korang semua perasan, aku kalau buat apa-apa profile, mesti bangga dengan tempat aku TAMPIN. Hahaha.

Jadi kesimpulannya, kau ni dahlah bodoh, babi pula tu. Aku doakanlah kau(babi) semoga seksa selalu hidup di dunia dan akhirat. Selagi kau(babi) tidak berjumpa aku dan memberitahu siapakah engkau(babi), maka akan terjadi bala kepada kau(babi).

Semoga kau(babi) akan kena aids, kemaluan tidak berfungsi, lumpuh seluruh badan dan mati pucuk. Semoga kau juga akan kehilangan orang yang tersayang(ada ke?). Cuma satu, aku kesiankan puki mak kau yang dah berdarah2 dulu melahirkan anak berperangai babi macam kau.

p/s : Maaflah kepada semua pembaca yang tidak selesa dengan penggunaan perkataan dalam entry kali ini. Ini semua hanyalah untuk si *A*I itu sahaja. Marilah berdoa bersama aku, semoga orang yang melakukan penganiayaan dan fitnah ini, disedarkan ALLAH (AL Fatihah)

Cara menghubungi aku :

  1. Profile FS (nuare_aeron@yahoo.com)
  2. YM aku (daddycute_03@yahoo.com)
  3. Blog aku (aeronanuar26.wordpress.com)
  4. hi5 aku (nuare_aeron@yahoo.com)
  5. facebook yang dah tak berfungsi (nuare_aeron@yahoo.com)
  6. skype yang dah mati juga (nuare_aeron@yahoo.com)
  7. Hp aku ( 012-624**** @ 019 649****)

Terima kasih atas sokongan rakan dan sahabat yang sama berdoa untuk aku. Semoga kita semua dilindungi ALLAH.

21 Respons

  1. saya ingin berkenalan..nama saya Travolta..hubungi saya ek…kahkahkahkah..aku taknak bersimpati ngan ko…

  2. Erk… cam ada orang wat celaka ngan ko jek bunyinya

  3. nama saya blueapples, saya kenal kmu di G4m yang ada gambar luca milik kamu tue.. (Boink).. >>> aku simpati sket dengan keadaan ko.. Sabar la ye… Ko kan kuat semangat. Gitew

    Saper yang buat dajal dengan ko tue??? Aku kenal tak??? Nak aku bantu menjatuhkan dia??? Pakatan masih berfungsi dan sedia digerakkan….

  4. (tibe2 menyibuk nih)ala…keshian dy….dendam harus dilunasi…huhu

  5. kira ko ni hebat gak ar sampai org nk fitnah2 ko…
    hehehe

  6. Motip nak meracau meraban mcm babi nak mkn org jeh kat blog ko ni? huhu.. kalau tak btol, ckp je lah btol.. abis cite.. ni siap rahsia mulut puaka ko terkeluar akhirnye..

    biasanye, yg mrh2 bagai nak rak (adik2 cover emo la katakan) ni takut rahsianya tbongkar.. so, kira dakwaan tu benar lah.. btol x?

    no komen.

  7. bahaya ni abg nuar ada org cuba mensabotaj abg nuar…
    siapa la agaknya yang mungkin hidup dah takde keja lain tu…

  8. Suhaimi >>> X taulahkan. Jom kita berdoa!!!

    nuar @ aeron >>> MOTIF NAK BERSELINDUNG DI SEBALIK NAMA AKU KETKA MEMBUAT KOMEN??? kENAPA? TIDAK BERANI BERDEPAN?

    gerektua >>>bukanlah hebat, tidak ada manusia yang hebat

    batubelah >>> aku hanyakan kebenaran

    epal >>>kau tengok komen ats ni, guna lagi nama aku

    pjoyz >>>aku terpaksa redha dan bersabar

    paan >>> mulalah merapu tu

  9. Nuar.. Jahatnya orang yang kenakan ko tu.. Jangan risau…ada balasan utk org macam tu. Dia takkan lama idup.. wakakaka!!!

  10. bawak2 bersabar… nampak sangat ‘orang’ tersebut sememangnya tak puas hati dgn awak… Hmmm…Allah knows better, fren! Berani kerana benar, takut kerana salah… But 4 me, ada benda yg kita xleh biarkan camtu jer… esp, soal maruah nih… bukan nak api2kan keadaan tp menyatakan hakikat… anyway, titipan buat renungan:

    “Apa nak hairan sangat, manusia gemilang lawannya manusia keciciran. Biarlah mereka terus tercicir dengan pelbagai hal yang bakal menambahkan lagi dosa mereka sedang anda menerima pahala percuma hasil perbuatan mereka. Mengapa perlu sakit hati sangat? Tidak perlu, tetapi teruskan kerja anda, sampai ketikanya nanti anda semakin berada di puncak sedangkan dia semakin jauh di jurang yang dalam. ” – DR. HM TUAH ISKANDAR.

    (Dari seorang sahabat yang sentiasa mendoakan sahabatnya yg lain-MAHFUEDZHA)

  11. Hidup Nuar!
    (tiba2)

  12. motipp sekali lg sentap dgn kenyataan mak? tetibe mak pun tlibat sma.. excuse me!!!

    ATTN: NUAR IS NOT MY TASTE

    nox, nasihat mak jgn bnyk sgt verangan.. kelak menjahanamkn diri.. sbb tu ko bnyk musuh… ramai la org nk kenakan ko.. bukan mendambakan ko.. tu yg mak ckp jgn verangan dek non!

    ssh nk ckp dgn adek2 cover nk mampus zmn skrng ni, trus emo bagai n sentap menyentap kekdahnye! tu la jd mcm ni, kena tulah oleh mak kot! Nox,
    dh trang2 ko lemah lembut mcm tu, ngaku je lah.. org x kisah pun.. kalau ko nk nafikn pun, xde makna girly2 kat luar nk kat ko..sbb sume kwn2 ko pun dh tau spe ko.. abis…sape nk jwb?????

  13. usagi >>> terima kasih

    kirana >>> insyaallah

    iqa >>> baek!!!

    nuare@aeron >>> PAPE JELAH. MALAS DAH NAK LAYAN. ANYWAY, TERIMA KASIHLAH ATAS KATA-KATA TIDAK MANIS DARI KAU. TERIMA KASIH JUGA SEBAB SUDI MELAWAT BLOG AKU YANG INDAH INI. LAIN KALI DATANGLAH LAGI, TAPI JANGAN GUNA NAMA AKU OK???

  14. salam.
    i think u should go make police report la.benda ni bukan boleh dipandang ringan.ini kes serius.that person may thinks it’s kind of joke,tp ni bukan lawak okayy..plus,kamu ni student fpend kan?bakal guru.skrg teknologi boleh jadi macam2..kalu bende ni still berlarutan smp awk dah grad..naya nanti kalu sebab bende ni awk xdpt jd cikgu..or apa jd kalu ur student jumpa site ni??if u think skrg nak wat report rasa malu,sila fikirkan tuk future lak,lg malu dibuatnya.kalu org-yg-buat-onar ni kawan awk pun,kalu dah buat benda yg mengaibkan kita,tu bukannya kawan..

    that’s my point of view.

  15. ko buat je report polis, pastu trace IP address…bukan ssh pun dgn teknologi yg ade sekarang…sabar je la ye kwnku…tp kalau kene kat aku mau kene tunjal2 kepala hotak org yg buat tu, aku potong telinga, cungkil mata, jahit mulut dia, muahahahahaha…err, sori, teremosi lak, huhu..

  16. sabo la bebanyak…
    Solat hajat moga roh yg menganiaya ko sedar akan kesilapannya..

  17. sbr je la ea…
    mnusia mmg xsng tgk org lain sng
    if de org dgki kat ko tu mknanye ko dh de kat pncak kjayaan
    sbb tu org dgki kat ko…..
    sbr ea….

  18. ish..dah lama aku tak view2 blog kawan2..
    dasyat bahasa2nya…tapi yelah kalau org menganinaya kita mestila kita geram dan sentapkan…dan seperti yg aku baca org tu mcm dekat2 je sekelilingkau..tapi sabarlah.. tuhan pasti membalasnya…

    p/s: motif membatu batakan api..

  19. opss terlupa..dlm G4M?? haha memang MOTIF!!

  20. hahahaha.. OMG,smp mcm tu sekali ye nuar? account G4M? khelassss… hahaha.. dpt habuan tak? haha

    LOL

    sian u.. hope u sabar k.. byk2 mengucap n berserah padaNYA.. *sambil ambil telekung labuci 7 kaler!

  21. A’salamualaikum cikgu,
    Cikgu tgh wat ape?

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: