2 DOWN 4 MORE TO GO

Chaiyokkk untuk aku sikit. Hahaha. Aku ada 4 lagi kertas peperiksaan yang perlu untuk diharungi. Adoiii, penat betul nak study ( tapi main game ok saja ). Ada kertas Litar Elektrik, Kepelbagaian pelajar, Mekanik dan juga Pengukuran dan Penilaian. ( Hari Khamis, jumaat, Isnin dan juga Khamis minggu depan ).

Sekarang ni aku masih lagi gigih menatap buku, walaupun kawan-kawan aku dari UPM, UNITEN dah habis exam. Uwaa, bestnya dapat melagho dan berlatih debat. Hahaha. Aku rasa nak balik rumah, sebab rindu emak dan nak keluar dari UKM ni untuk menghilangkan tekanan.

Mulai dari hari ini, aku dah tidak akan melayan sebarang anasir luar yang mengkritik dan menghina aku dalam blog ini ( dahlah tak berani depan-depan ). Aku akan buat bodoh saja ya. Aku nak bergembira dengan kehidupan aku yang aman dan bahagia seperti dulu. Yayyy. ‘I just want my life back’ (ayat dalam drama. hahaha)

Oklah, aku nak sambung study sikit, bila habis exam nanti aku update kay. Tunggukan coretan lagho aku 20 @ 21 haribulan nanti. Hahaha.

p/s : Kita sepatutnya mendoakan dan menasihati sesama insan. Bukan mengkritik manusia dengan cara yang tidak beradab ( contohnya : Kasar, Tidak berani berdepan dan tidak ikhlas memberi nasihat ). Renung2kan dan selamat merenung…

11 Respons

  1. bestnyer training
    bestnyer training

  2. salam..

    nuar, pautan blog baru aku…

    azliezan.blogspot.com

    huhu…

  3. bestnye tengok wayang.
    bestnye gi jalan2.
    bestnye dok tido.
    bestnye dok tengok tv.
    bestnye…
    bestnye..
    bestnye..

  4. aku…
    aku dah…
    aku dah lama…
    aku dah lama cuti…
    yay!!!
    boleh merenung sambil menung di bilik termenung, hahaha…

  5. yay saya tinggal dua paper je…

    subjek termodinamik nanti mampus la…hehe….

    tak sabar gak nak training bersama-sama…

  6. “””p/s : Kita sepatutnya mendoakan dan menasihati sesama insan. Bukan mengkritik manusia dengan cara yang tidak beradab ( contohnya : Kasar, Tidak berani berdepan dan tidak ikhlas memberi nasihat ). Renung2kan dan selamat merenung…””””

    Lawak gile baca msg ko ni, akhirnya…
    Kata org, meludah ke langit, terkena juga ke muka sendiri.
    Hipokrit sangat kenyataan ko ni, bijak betul berkata doakan dan nasihatila sesama insan,
    tapi yg ko sendiri naik angin n memaki hamun dan meraban terpekik terlolong bagai kat entri sblm2 ni apa kes ???

    Kalau ko berpegang pd prinsip itu, nasihatilah dan doakanlah kebaikan kat org yg buat akaun GUYS 4 MEN ko tu. Ini cakap tak serupa bikin.
    Akhirnya, ko sendiri yang membunuh kes!! Semua org baca blog ko ni pun dah tau apa yang benar dan apa palsu disebalik isu2 ko sebelum ini.
    Tak usah nak guna ‘ayat2 cinta’ ko lagi. Penuh Drama hadek-hadek era kini ok! Feninggg Mak’s..

    Tak sudah, mak jugak yg di kata jahat la dan tak berani berdepan la bila beri komen balas kat entri sebelum2 ni.
    Tak kisah la korang ckp mak jahat ke apa, tp sekurang-kurangnya mak jahat depan2 n ckp terus terang.
    Jgn jd jahat sembunyi2, berlagak baik, guna ayat penuh dramatik dan meraih simpati. Munafik sangat. Please la!!!!!!

  7. cayok…2
    moga dipermudahkan jalan…
    gud lucks..

  8. tggal lg 2 paper..huhu..
    x sabar sudey mau abes..
    penat stadi…(padahal x la stadi sgt pun..haha)

  9. jijah >>> hahaha samelah kita

    acik >>> terima kasih. Kamu juga

    nuar @ aeron >>> Marah dan kasar salah, berbaik juga salah. Kehendak manusia sukar dipenuhi. Namun tidak mengapa, moga ALLAH membukakan hatimu untuk menerima.

    suhaimi >>>semangat betul

    hazri >>> menungkan siapa ya?

    paan >>>seronoknya, nak ikut

    jass >>> Insyaallah

    epal >>> training elok2

  10. weh… ko knl aku lg x??
    aku la faiz kmj dlu…

    lepak la bro…

    biasala 2 melayu..
    pntang tgk melayu len senang ckit je ada la tmbul hasat dengki n iri hati…
    so kpd yg sntiasa mngutuk membe baik aku nie brtaubat la kalu membe aku nie ada slh sila la bgtau apa slh dier scr trus trg n jgn dok memaki hamun disebalik comment blog je tnpa memberikn identitas yg sbnr…

    awat hang pa takut ka??

    hahhaha

  11. faiz >>>terima kasih…tak ape, aku redha jer semoga ALLAH buka hatinya

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: