CUTI DAN BERCUTI

Aku masih lagi dalam cuti dari menghadapi buku-buku yang memeningkan kepala. Sepanjang cuti aku hanya berada di rumah aku Tampin. hehehe. Hampir 10 hari aku terpisah dari alam maya dan hanya menggunakan telefon bimbit sebagai penghubung dengan rakan-rakan.

Hari ini aku baru tiba di UKM. Aku akan bercuti di Bumi Sarawak. Percutian yang ditanggung Jabatan Perpaduan Negara dan Integrasi Nasional (ala-ala ikut program dia saja). Jadi aku tiba di UKM dahulu untuk semalam dan esok barulah ‘check in’ hotel putra di Jalan Tun Razak, Kuala Lumpur. Nasib ada sahabat yang sanggup menolong untuk menghantar aku.

Aku menumpang menginap dekat bilik Firdaus, teman debat aku (1st speaker team aku). Dia kena start semester awal. Ini pun aku baru selesaikan semua perkara. Penat sungguh rasa tubuh ini. Hahhaa. Tapi dek semangat bercuti yang menebal, maka aku tetap gigih.

Apa lagi ya aku nak tulis. Tak ada masa sebenarnya, aku malas dan kurang mood untuk menulis. Nantilah bila ada masa aku menulis lagi ya. Kalau tiada, tunggulah buka semester nanti kita berjumpa lagi.

Anyway, bulan ini adalah bulan lahir blog aku ini. Selamat ulang tahun pertama untuk Insan Kerdil di alam maya. Semoga ianya akan terus menjadi medan untuk aku meluahkan perasaan, berkongsi suka dan duka. Aku nak kek coklat. Yehaaa….

 

bezday-blog

5 Respons

  1. hepi birthday untuk blog ni…..hehe..

  2. ala…siannye nk kek coklat..dtg la melaka…bole diusahakan utk buat kek coklat..hehe…
    heppy holiday!

  3. eh!
    blog pon ada besday ke??
    wahahaha~
    neway!
    hepi besdayyy~
    weee~

  4. weit…cuti xkan nk jumpa aku kan. nak plak g meghoyan satu dunia..huhuh

  5. jijah >>> tq

    sarah >>> guna pos x boleh?

    mira >>> besalah, tiap benda perlu diraikan

    afir >>> dah jumpa pun kan

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: