BILA AKU KENA TAG

Punyalah panjang tag En Firdaus ni. Tertekan aku menjawabnya. Hahaha. Tapi tak mengapa, demi persahabatan yang telah terbina, aku gagahi jua segala kekuatan mental dan juga fizikal.

Inilah jawapan aku ya En Firdaus. Hayatilah :

 

1.what is your enthnicity?
org melayu, ayah org trgganu, mak org johor
2.what are your interests outside of fashion?
berdebat, menyanyi dan memasak


3.favorite musicians/bands:
tah ek?aku x amik tau pun.

4.favorite movies:
cerita lucah.hahaha x de ah. Aku suka action dan romantic (tapi pelakon lelaki tak pandai romantic, cmne tue?)

5.what do you plan to study? what do you plan to do for a career?
Aku nak bljar sesuatu yang patut dipelajari. Hahaha. Aku nak jadi pengetua.hahaha(cikgu sgt)

6.how often do you shop?
Arghh, mls giler. Tapi kalo kuar mesti membeli dan memblah kan diri

7.do you have a job/work?
keje aku berdebat, kalo menang aku dptlah duit. Hahahaa. Kalo klah aku dpt ilmu. (Ayat cover)

8.how do you afford your clothes?
biasanya gune duit ptptn ah skang, tapi aritu ade org bg baju


9.how do people react to how you dress?
besanya diorg kate aku gaya cikgu, xpun bak kate mira dah buhsan tgk aku pkai baju gelap (tapi encem)hahaha.

10.what are your summer plans?
teruskan baki kehidupan

—————————————————————–

1. THREE NAMES IN YOUR INBOX CELLPHONE?
inbox is empty

2. YOUR MAIN RINGTONE?
lagu high school musical (I want it all)

3. WHAT U DID AT 12 LAST NIGHT?
main game ngan malek

4. WHO WAS THE LAST PERSON U WENT OUT WITH? WHERE?
ngan anis, hantar kak daa gi klinik

5. THE COLOR OF THE SHIRT YOU’RE WEARING NOW?
putih suci.hahaha


6. THE LAST THING U DID?
main, main, main, main………tenet

7. 3 OF YOUR EVERYDAY FAVORITE ITEMS?
laptop, handphone and wallet

8. THE COLOR OF YOUR BEDROOM?
warna biru eh?tahlah…

9. HOW MUCH MONEY IN YOUR WALLET NOW?
70 hengget +++

11. YOUR FAVORITE CITY?
tampin-umah aku ah

Bangi-tempat belajar

12. WHAT WILL U DO NEXT WEEKEND?
g jln kot, buhsan

13. WHEN WAS THE LAST TIME U SAW UR MOM?
hari ahad yang lepas, masa antar aku balik

14. WHERE IS SHE NOW?
umahlah tgk tv.hahaha

15. WHEN WAS THE LAST TIME YOU TALKED TO YOUR PARENTS?
ahad yg lalu mase diorg hantar aku balik

16. WHO IS THE LAST PERSON THAT TEXTED U?
budak debat

17. WHERE DID U HAVE UR DINNER LAST NIGHT?
kat kafe kolej, aku malas nak kuar

18. THE LAST SURPRISE YOU GOT?
MENGETAHUI DIRIKU DITIPU. DOWN SGT2

19. LAST THING U BORROWED FROM UR FRIENDS?
motor org, nak g jln. hahaha

21. WHO IS UR BF/GF OR HUSBAND/WIFE?-
MASIH BELUM BERPUNYA OK

22. WHAT DO YOU FEEL NOW?
aku dah rase bengang, sbb tag nie pnjg sgt

23. WANNA SHARE WITH WHO?
aku tgh bgtau koraglah nie yg rajin nak bace bnd alah nie

24. WHO KNOWS UR SECRET?
aku kurg berahsia

25. DO THEY KEEP UR SECRET?
ORG YG DIPERCAYAI TELAH MENGKHIANATI. SEDIH

27. ARE YOU ANGRY WITH SOMEONE?
Tahlah nak ckap mrh o x.hahaha
28. WHAT DO YOU ORDER AT MCD?
yg pntg fries ah, yg lain ikut slera.

29. THE LAST TIME YOU FELT SO SAD?
KETIKA AKU TAHU DITIPU

30. NAME THREE PERSON THAT YOU LIKE TO TAG HERe

AKU X NAK SSAHKAN SESIAPA.HAHAHA

3 Respons

  1. wahahhahahahaaaa!!!
    aq gelak x habis..(certain part)..
    nak passwrd . usrname ley x??
    nak tlg edit cket bg btol…
    haha….

  2. 4.favorite movies:
    cerita lucah.
    ko memang teruk la…

  3. Zetty >>> nape ko nak betulkan plak.. sdagkan ini untuk aku, if nak jwb ah sndri yer…hehehe

    Paan >>> Kau sorang saja yang highlight benda tu, sbb kau begitu meminati perkara itu. hahaha

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: