5 BERITA TERKINI

  1. Aku sedang sibuk sangat-sangat dengan debat ASTAR 09. Maklumlah, nak sediakan adik-adik untuk pertandingan.
  2. Agak kepenatan dengan latihans emata-mata tanpa aktiviti melagho. Hahaha
  3. Siapa nak add aku dalam facebook, silalah ya. nuare_aeron@yahoo.com (Aku aktif gila hantar semua application dekat orang)
  4. Ada makhluk tuhan mana tah yang sibuk ganggu aku (berkenaan akaun g4m tu) Aku sedih.
  5. Aku tiba-tiba rasa sunyi, malas, penat dan tiada mood. Jadi siapa yang jadi mangsa, jangan paksa aku apa-apa. Biarkan saja apa aku nak buat.

Aku sedang cuba senyum untuk menghilangkan segala kedukaan.

9 Respons

  1. 1. waah.. meletup sekrang. dah bertaraf trainer k.

    2. kepenatan satu kepuasan!

    3. nak add, tp x boleh. dia cakap ..”only the hensem guy and pretty gul can be ur friend”. so, tak ley buat apa2 laa..

    4. waahh.. apa tu g4m?heheh.. maju sgt abg nuar niee…

    5. point la kat abg pjoyz! dia la mangsa terbaik setakat nie.. nak point kat sham, dah tak boleh, dah diva skung!

  2. eddy >>> 1. alah tolong berdasarkan pengalaman jer. 2. puas ke?? 3. hmm, benda tue kat dr page aku kan, means ko x encem n x pretty ah. betul x?? 4. bukan aku yang buat, ada orang sabotaj aku. down. 5. pjoyz???die sibuk. kalo aku mrh kat ko??

  3. mungkin saya berada pd yg no lima tu……

  4. berita yg ke 3, mmg aktif kat facebook skrg…
    haha..maen super pet sgt seronok…haha
    comel kan pet aku..
    nape monyet ko da jd pink?hehe..

  5. 1. Sibuk tu bagus..nanti bleh lupa makan…kan nak diet..!!

    2.Melagho pun letih ke..???

    3.Kalo saya ada facebook..kaulah yang pertama di’add'(nak buat tapi tak pandai..huhu)

    4.g4m…????

    5.hidup manusia takkan dapat lari dari sumer tu..

  6. hohoho…
    kan dh kene laha…
    huahuahua
    tetibe..blurrr jap

  7. hohoho…
    datang ASTAR, tau nk melaha jer…

  8. nuar, bersarang da~~
    x nampak pun entri baru…
    dah ade labah- labah da…
    aku etrtarik dengan kmen oleh nubhan… =)

  9. nubhan >>> part yg suka memaksakan

    jijah >>>main super pet..

    jund >>>>juara melagho mmg x letih

    adik kak yong >>> apakah??

    zetty >>>dah update ah

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: