DEBAT INTEGRITI

Benarkan aku menggunakan bahasa ponds kat dalam entry kali ini. Hahaha. Tapi versi ini telah diedit mengikut kesesuaian jantina aku. Hahaha.

Pak down sangat sekarang, sebab pak dengar debat integriti tangguh sudehhhh. Pak bencilah camni, pak dah berhajat nak naik berdebat untuk UKM, tiba-tiba Pak dengar berita yang sangatlah menyedihkan ini.

Masalahnya, debat yang ditangguhkan ini pula waktu pak tengah Praktikal Mengajar. Down, Pak tak boleh masuk. Si Kak Daa pun tension gak. Dia lagilah, Sarawak sudehhhh. Tapi nak buat cmnekan, mungkin inilah peluang untuk adik-adik pak menunjukkan dan membuktikan sesuatu. hahaha

Tapi Pak tak kisahlah hai, penat pak nak pikir. Tapikan, kalau ikut percaturan Pak, next debat yang akan naik is Alam sekitar. Itu pun kalau kepimpinan adik-adik pak bagi pak naiklah uolszzz…. If tak, pak kena berentap unuk naik kemerdekaan lah. If tak dapat gak yang pasti pak dapat naik Royalllah uolszz. Pak down, tahun depan pka kena rehat nampaknya. Hahahah.

Tak apalah, Pak ok jahhh. If orang bagi kepercayaan, Pak naiklah uolszz. If tak, maksudnya Pak sudehhh tak dipercayai lagi. Hahaha

Oklah, nak kembali ke versi normal Ok. Hahaha. daaa

kecewatelappliant

Apa pandang-pandang???

10 Respons

  1. sama la kita…x dapat la nk join..
    tgh latihan industri waktu tu..
    tgh duk main dgn ikan2 dah..huhu..
    kuciwa…

  2. utm ni laha sangat tunda tunda debat ni…perluke macam tu…

    xpa…alam sekitar n merdeka ada lagi….kitorang masih percaya abg nuar

    abg awan or abg dania ….?

  3. jijah >>>anda bersama anak ikan, saya bersama anak dara dan teruna orang. hahaha

    suhaimi >>> tak baik tau, mungkin ada mslh lah tue..ko mmg lahar kalo pggl aku abg dania.

  4. Very da kepondanan k… hahahahha

  5. pjoyz >>> nie versi lelaki saje2 nak memonds…

  6. eleh… cakap jerla ko memang pondanss… sudeehhhh… tertundanya Debat Integriti adalah disebabkan Institut Integriti kurang berintegriti… giteww…

  7. setuju ngan abg pjoyz… macamd ah pond tulen daahh

  8. yes!!! i bagi u markah 85% atas karangan u tu.. hmm memenuhi sangat bahasa kepondanan.. ada kualiti cuma ubah dari pak kepada mek is much more better…

  9. awis >>> Sedang mengata diri sendiri kah??

    Eddy >>> Inilah kelebihan bila duduk bersama ‘mereka’ tue

    Topec >>> Tuelah namanya versi lelaki, kena guna Pak jugak!!!!

  10. aku xfaham kenapa perlu versi “pondan” diadakan ….haha….

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: