TAGGED HABIBAH 2

Use the first letter of your name to answer each of the following questions:
1. What is your name : Khairul Anuar
2. A four letter words : Kawe
3. A boy’s name : Khai
4. A girl’s name : Khai (versi pempuan) (my lovely sister)
5. An occupation : Keguruan (hahaha)
6. A color : Kuning
7. Something you’ll wear : Ketat
8. Something found in school : Keluarga (cewah,konon)
9. A food : Kfc
10. Something found in the bathroom : kelihatan wajah di cermin
11. A place : Kelantan
12. A reason for being late : Kesedihan
13. Something you’d shout : Kakimu busuk
14. A movie title : Kuntilanak (Hantu wooo)
15. A musical group : Kugiran
16. A street name : Kucing (kat kuching ah)
17. A type of car : Kenari
18. The title of a song : Kekasih awal dan akhir

p/s : Pergh susah betul tagged kali ni. Dahlah nama aku mula dengan huruf ‘K’ lagilah payah nak pikir perkataan. hahahaha. Tapi tetap berjaya. Yayyyyy. Cik Siti Habibah saya dah buat pun dua2 tagged yer…

TAGGED HABIBAH 1

dsc014342

peluk tiang tu

Ini adalah gamabar yg keenam dari folder my picture and folder sarawak aku.

hehehe

Gambar ini diambil masa lawatan ke Sarawak sempena lawatan integrasi tempoh hari. Gambar ini aku ambil di Kampung Budaya sebelum berangkat pulang dari situ. Masa ni tukang ambli gambar kalau tidak salah aku adalah Firdaus UIAM (Atuk)

Okla, aku malas nak tagged sesiapa. Siapa yang rajin nak buat, sila cari gambar di folder keenam my picture kemudian enam, lagi sehinggalah sudah tiada enam yang boleh dicari lagi. Hahaha

p/s : Okay Bibah, tagged pertama dah jawab. Next pula… Hehehe

ENTAH

  1. Entah, apa yang hendak tulis apa.
  2. Entah apa yang aku rasa sekarang ini.
  3. Entah apa yang menghantui aku, asyik nak marah orang saja.
  4. Entah kenapa aku asyik rasa berbelah bagi saja.
  5. Entah kan jadi atau tidak program ‘field trip’ ke Langkawi aku nanti.

p/s : Tagged anda yang lain, sabar ya, tengah tiada mood nak jawab. Hahaha