TAGGED HABIBAH 1

dsc014342

peluk tiang tu

Ini adalah gamabar yg keenam dari folder my picture and folder sarawak aku.

hehehe

Gambar ini diambil masa lawatan ke Sarawak sempena lawatan integrasi tempoh hari. Gambar ini aku ambil di Kampung Budaya sebelum berangkat pulang dari situ. Masa ni tukang ambli gambar kalau tidak salah aku adalah Firdaus UIAM (Atuk)

Okla, aku malas nak tagged sesiapa. Siapa yang rajin nak buat, sila cari gambar di folder keenam my picture kemudian enam, lagi sehinggalah sudah tiada enam yang boleh dicari lagi. Hahaha

p/s : Okay Bibah, tagged pertama dah jawab. Next pula… Hehehe

8 Respons

  1. wah…cute la gmbr tu..tiang tu pn cute..haha..bestnye cuti2 Malaysia..

  2. Comel nye…(yg sblah patung kayu tu..)

  3. srikandi >>> (”,) kembang plak

    naqib >>>yg sblh patung tu mmg cute. tq.hahhaa

  4. er….
    rase nyer..yg bg komen kat ats 2 kak yong yg bg…

    ala…
    patung 2….
    rase nyer ad byk lg patung kat c2..
    patung 2 jugk die nk ambek gambo…
    ish3…
    cm same plak muke patung 2 dgn yg sebelah 2…
    hehehhe…

    p/s: bez tgk persembahan kat kampung budaya 2

  5. naqib >>>eh silap plak. Hahahah. malunya…Muke same??hmm, nie mesti rabun kan!!!!!

  6. banyak kan komen dari naqib…huhhhuhhuuhu

  7. izzra >>> ha’ah, die rajin nak wat cmne.. netul x naqib???

  8. layan………………………………..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: