SEBENARNYA

  1. Sebenarnya aku memang tengah sibuk tahap menonggeng ni.
  2. Sebenarnya aku dah tengok cerita upin-ipin, house dan juga changeling walau sibuk.
  3. Sebenarnya aku nak balik rumah, tapi sibuk pula.
  4. Sebenarnya aku malas nak update blog, tapi takut orang sibuk cakap blog aku bersawang pula.
  5. Sebenarnya aku agak tertekan sekarang ni dengan pelajaran, field trip, keadaan dekat rumah dan sebagainya.
  6. Sebenarnya berat badan aku tengah meningkat sebab banyak gila makan di waktu malam.
  7. Sebenarnya aku masih lagi mencari.
  8. Sebenarnya aku merindui seseorang (saja nak buat gosip)
  9. Sebenarnya aku tengah fikir apa nak buat.
  10. Sebenarnya aku saja tipu anda semua.

12 Respons

  1. ko rindu aku ek nuar??? terharu

  2. paan >>> perlu ke rindu dekat ko???uwekkk

  3. ape sbnarnya?????????????

  4. izzra >>>sebenarnyalah….

  5. haha,…
    sebenarnye begini…
    urmmm…
    aaaa……
    hmmmm….
    ahaaaa!!!
    beginilah sebenar- benarnye yg berlaku…
    hahahaa.. entahla..
    tol x izzra??

  6. upin ipin bezz gilerrr!!!memang meletps!!!
    animation, promote malaysia, n memang bagus a…
    huhu… tp ade part seram kejap…
    menjerit pulak mase tgk…
    budk kecik dpn aku pun x jerit…

  7. ape yg sbnrnya ni..??~huhu..~
    jgn tension2..
    smga bjaya melangsaikan smua kerja..hihi..

  8. ak dah tag ko…tgk kat blog ak k.. hehe…

  9. apakah..??
    ecing tul si kecik nie!!!
    hahahaha

  10. Ayo syebi…
    Akak plak yg terasa…
    (sbb aku jerit gak time tu)

    (^_^)

  11. iqa >>>Mengapakah menjerit??

    asri >>>wah sesuka hati jer paggil aku kecik..

    farah >>>ok2…

    srikandi >>>tq atas doa itu

    zetty >>>entah2…

  12. kak ika jerit horror gile time tuh…
    kesian budak kecik kat dpn die.. tension kejap…
    die takut part kene kejar- kejar tuh…

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: