BERCUTI LAGI

Aku ada masa yang terluang sekali lagi. Tujuan utama balik rumah. Hantar barang yang aku beli dari Langkawi pada mak aku. Hahhaha. Aku kan anak yang baik. Hehehe. Banyak tau barang yang aku beli. Malu nak tulis. Hehehe

Aku nak balik ni pun, sebab aku dah terlalu penat dan bosan duduk di UKM ni. Dari satu benda ke perkara yang lain otak aku diserabutkan. Agak tensionlah sekarang ni. Jadi terapi yang paling baik memandang wajah ibu. Hehehe

Namun adalah juga benda yang menggembirakan aku. Nantilah aku cerita bila aku dah pastikan betul-betul. Hehehe. Yang penting minggu yang mendatang ini akan menjanjikan seribu kesibukan buat diriku. Hahaha.

Update berkenaan dengan Langkawi pun aku tak buat lagi. Argh, bilakah masanya akan ada bagi aku melakukan semua itu. (Lagipun sekarang gambar tak cukup lagi) Nantikan ya semua.

Oklah, aku sebenarnya baru habis exam ni. Sangatlah sedih, sebab banyak sangat tak dapat jawab. Tapi tak mengapalah, mungkin ini rezeki atas usaha aku yang sedikit itu.

Oklah, aku nak rehat sekarang ni. Aku akan bercuti selama beberapa hari. Pulang ke rumah tak ada talian internet. Jadi terputus aku dari dunia maya yang banyak kenangannya.

5 Respons

  1. bestnye blk umah jmpe mak..huhuhu
    malu nk tulis brg dibeli???de brg yg memalukan ker????huhuhuhu

  2. sape soh xstdy…melagho je taw..tu sbb xm ssh nk jwb..lol..
    enjoy ur stay @ home..
    blk rmh mmg plg best..especially part membuli adk..terasa hidup trover bahagia nyer..

  3. hehe.nua..ko bz sgt ke?asal ak leh bergumbiara ag?sumting wrong la ak nih…nway, ak ade sume gmbr kat langkawi 2.kalo nak ckp la..then ak da update pon blog ak psl jurney kte kt lgkawi.weeee.

  4. huh….
    bez gle kalu dpt blik umah…
    bgus2… alhamdulillah…
    ‘d samping melaha,ingat gak ko kat mak ko even kat langkawi…
    anak yang SOLEHAH memg begitu… kan?kan? kan?

  5. oi,ko kene tag ngan aku..wawawa…g la tgk blog aku ek..

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: