LANGKAWI’S FIELD TRIP EP 3

Selesai aktiviti petang untuk melagho di tepian pantai. Maka petang menjelma bagi meneruskan aktiviti sebenar yang patut dilakukan. Aktiiviti malam adalah pembentangan kesalahfahaman tentang fizik yang sering dilakukan oleh pelajar. (Misconception in physics)

Macam biasa, ada 8 team yang akan bentang misconception ini. Semua orang berbincang bersama-sama. Part yang paling  kelakar bila orang yang membentangkan juga mengalami salah tanggap terhadap perkara yang dibentangkan. Hahaha.

Tengoklah gambar yang ada ini ya.

dscn38871 

siapa yang buat lawak tu

dscn3886

mekna tengah berwajah apakah?

p2280216

soli mengapakah??

p2280210

nurul bersabar

p2280220

mei mei sedang cakap done (don)

101_0244

tengah pikir nak ‘kencing’ (menipu) apa

st8326391

ready tuk mengumpat

Selesai pembentangan , aku kena mesyuarat untuk program explore race plak untuk esooknya. Banyak sungguh kerja aku. Sedih betul aku.

NAsib baiklah, kepenatan aku dan 5 kawan aku yang lain dibalas dengan En Zol yang belanja minum kat kedai mamak. Hahaha. Best tau. Baik En Zol ni.hahaha