MOOD OH MOOD

Aku memang ada satu kelemahan dalam minggu exam. Kalau terlalu lama jangkamasa antara satu exam dengan yang satu lagi. Untuk semester kali ini, 9 hari. Adoiii,bila aku dah balik rumah dan berehat maka untuk menarik kembali semngat study adalah sesuatu yang paing sukar.

Sekarang ini, aku pula aku macam sakit-sakit badan. Mungkin tak cukup tidur kot (siapa buat ni????) Tapi memang tekak aku sakit  serta belakang aku menerima impaknya. Kepala pun boink-boink sikitlah. Hahahha

Hari ini, tak tahu nak buat apa. Rasa macam nak berehat saja. Tapi dah puas dah (lagipun duit dah habis). Jadi, sesiapa nak belanja aku bolehlah ya menelefon aku di talian bebas tol (sebab mana ada lalu highway)

Edisi kali ini aku nak berterima kasih kepada orang-orang ini :-

1. Buat Fazril yang bagi baju dan juga minyak wangi (terus jadi DAvid Beckham dah ni)

2. Buat Akmal yang sudi belanja makan dekat Village View (walaupun rancangan awal aku yang nak belanja)

3. Buat teman-teman semelagho (atie, mekna, didi,n ramai lagilah) yang sentiasa nak join program walau kita tengah exam.

4. Buat sesiapa sahaja yang ada memberikan sumbangan dalam hidup aku. (yang bagi kenangan manis lah, yang buruk g mampus.hahahaa)

5. Semestinya kepada Emak aku, yang tunggu aku balik rumah dan masak macam2 untuk aku. Yehaaaa, sayang mak.muahhhhhhhh