MOOD OH MOOD

Aku memang ada satu kelemahan dalam minggu exam. Kalau terlalu lama jangkamasa antara satu exam dengan yang satu lagi. Untuk semester kali ini, 9 hari. Adoiii,bila aku dah balik rumah dan berehat maka untuk menarik kembali semngat study adalah sesuatu yang paing sukar.

Sekarang ini, aku pula aku macam sakit-sakit badan. Mungkin tak cukup tidur kot (siapa buat ni????) Tapi memang tekak aku sakit  serta belakang aku menerima impaknya. Kepala pun boink-boink sikitlah. Hahahha

Hari ini, tak tahu nak buat apa. Rasa macam nak berehat saja. Tapi dah puas dah (lagipun duit dah habis). Jadi, sesiapa nak belanja aku bolehlah ya menelefon aku di talian bebas tol (sebab mana ada lalu highway)

Edisi kali ini aku nak berterima kasih kepada orang-orang ini :-

1. Buat Fazril yang bagi baju dan juga minyak wangi (terus jadi DAvid Beckham dah ni)

2. Buat Akmal yang sudi belanja makan dekat Village View (walaupun rancangan awal aku yang nak belanja)

3. Buat teman-teman semelagho (atie, mekna, didi,n ramai lagilah) yang sentiasa nak join program walau kita tengah exam.

4. Buat sesiapa sahaja yang ada memberikan sumbangan dalam hidup aku. (yang bagi kenangan manis lah, yang buruk g mampus.hahahaa)

5. Semestinya kepada Emak aku, yang tunggu aku balik rumah dan masak macam2 untuk aku. Yehaaaa, sayang mak.muahhhhhhhh

6 Respons

  1. semua org akan rasa benda yang sama r waktu exam…hahaha

  2. ko tak reti bersyukur…aku dah la direct 5 paper nonstop…bersyukur laaaaaaa

  3. sudah lama x mengomen di blog nuar…ape khabar?…semoga sihat hendaknya…selamat menghadapi xm dan praktikal slps ni…moga sglanya berjln lancar….dan sesungghnya jadi CIKGU best!!!!huhu…take care…

  4. xaci..np ko dpt minyak wangi dari abg arel??? haahahaha…

  5. khai >>>huhuhu

    paan >>siapa kate aku x bersyukur.kelemahan bukan maksud tidak bersyukur…

    sarah >>tau xpe, cikgu mmg best, bila x yah masuk kelas bwk budak g bowling seminggu.ahakz

    anktupai >>>mmg ah x de aci, sbb kami melayu..hehheheh.dulu dpt minyak wangi murah jer, nie mhal skit..yg pntg org bagi…

  6. motifff MINYAK WANGI!!!!

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

Connecting to %s

%d bloggers like this: