TAGGED KEMBALI

Aku dapat tagged dari makhluk yang bernama Izzudin dari UDM. Dia kata dia nak tag aku sebab aku selalu tag dia.Hahahha

untitled

RULES:
1. put this badge on your awesome blog.
2. award this badge to 10 bloggers whom you think are inspirational and friendly.
3. make sure you put the ‘receipents’ name here, along with their links.
4. let they know about this.

Maka dengan sesuka hatinya aku nak menghadiahkan benda alah ni pada 10 iaitu :

  1. Khai UKM~Dia ni JR debat aku. Dia adalah pengunjung setia blog ini sejak dua menjak ini. Tak caya bukak entry 5 kebelakangan ini, maka anda akan dapat lihat dialah pengomennya. Hahaha
  2. Suhaimi UKM~Ni pun JR debat aku juga. Dia ni selalu gak masuk blog aku. Tapi minggu exam dia kurang sikit kot. Tapi dia lepas baca entry blog, nanti dia mesej lah hp aku pula. Hahaha
  3. Sham UPM~Semestinya aku tidak melupakan kekasih gelapku(sahabat yang berkulit gelap) yang telah diangkat menjadi Presiden MPP UPM ini. Hahaha. Tapi tak tahu dia dapat buat atau tidak tapi laptop dia rosak.
  4. Habibah UPSI~Dia ni pendebat bertubuh kecil, tapi kata2nya menusuk jiwa jika berdebat. Selalunya dia pun masuk juga blog ini. Tapi mungkin sekarang tengah bersiap untuk debat integriti yang aku tak dapat masuk tu kot.
  5. Mas UKM~Dia ni budak fakulti aku. Selalu juga dia masuk dan baca blog aku. Tapi dia pembaca tanpa komen. Hahaha. Jadi dia kena buat juga
  6. Shida UKM~Ini budak coursemate aku. Makwe kepada DUDU(sayang sangat kat laki dia ni)Hahaha. Dia pun ada tagged aku sebelum ni, tapi tak buat. Jangan marah ya. Sebagai balasan anda buat sajalah tag ini.
  7. Paan UNITEN~Blog lucah ini perlu juga buat tagged ini. Hahaha.Dia inspirasi kepada entry aku sebelum ini untuk melucah. Hahaha
  8. Pjoyz UMP~Dia ni cam jeles2 sikit sebab aku sayang Syam dan bukan dia. Maka dia selalu mengeluarkan rumus dan perkara2 berunsur fitnah kepada aku (sebenarnya inilah cara kami bermanja[gelinya])Dia ni teman debat dari UMP. Hahahha-jangan marah pjoyzz-
  9. Rafiq MMU~Dia pun adalah juga masuk blog aku. Tapi selalunya dia aktif di facebook yang sentiasa memberi komen dalam status dan post yang aku lakukan. Maka balasannya, kau jawab tag ni. hahaha
  10. Abg Lutfi USM~Pelajar bijak yang mengambil sarjana di Durham. Aku selalu dapatkan lagu2 gubahan dari blog dia. Contohnya lagu I’m Yours versi BM. Hahaha. Best tau, suara pun mengancam. Pembaca blog aku yang setia gak.

p/s : Aku nak mengucapkan terima kasih kepada semua yang selalu baca blog aku. Tidak kiralah baca sebab nak tahu apa yang dah jadi pada aku ke? Baca sebab nak mengeji aku ke? Sebab nak bersuka ria ke? Yang penting segala yang buruk jangan dibawa keluar dari blog ini.

Kepada yang tidak ditagged sebenarnya saya nak masukkan semua nama, sebab rules dia x bagi, maka saya terpaksa memilih 10 ini.(dengan nada yang sedih.Dijemput juga kepada mereka yang pernah ada dalam dalam blog ini sebagai linknya.)

JIWANG~MEMENUHI KEHENDAK KHAI.

sebenarnya, perempuan, aku mahu tanya;
suara siapa yang kau mahu dengar
di sebelah kuping telingamu
sebelum kau tidur?
wajah siapa yang kau mahu
sentuh di hadapan wajahmu
sebaik kau terjaga?
kerana kalau kau tanyakan
padaku seribu kali sekalipun
jawapanku tetap sama;
aku mahu di sisimu,
aku mahu kau di sisiku,
aku mahu jadi lelaki itu;
dan aku juga mahu dunia
tanpa perang, dan tiada
kanak-kanak harus kebuluran,
dan Beth Gibbons sebagai jiran,
tapi bukan semua yang
kita mahukan kita dapatkan,
dan kalau sekalipun aku
lelaki yang kau mahu,
aku tetap tak akan tahu
apa yang harus aku lakukan;
aku harap aku tahu, tapi aku
benar-benar tak tahu.

Ini sebenarnya aku ambil dari notes di Facebook yang telah dicopy paste oleh abg Tra dari blog ini http://ledisordre.blogspot.com/.

Kredit untuk beliau sebab best juga benda ni.Hehehe

p/s : Jadi Khai dah penuhi kehendak kau untuk aku berfikir tentang bini. Hahahha. Calon dah ada, cuma …(lu pikirlah sendiri)